Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Posset

  • Piskefløde 38% 900.0 ml
  • Sukker 260.0 g
  • Citronsaft 170.0 ml

Chokolademousse

Kandiserede oliven

Lakridsmarengs

  • Æggehvide 50.0 g
  • Flormelis 50.0 g
  • Lakridspulver 1.0 g

Hyldeblomstmarengs

Tilberedning

  1. Posset

    • Pres citronsaften. 
    • Bring fløde og sukker i kog, og tilsæt citronen. 
    • Fordel i en kold kageform.

  2. Chokolademousse

    • Bland chokolademoussepulver med den kolde mælk. Start med at røre med en elektrisk røremaskine i 2 minutter ved lav hastighed. Fortsæt med at røre i 3 minutter ved høj hastighed. 
    • Lad moussen hvile i en time. 
    • Kom den i en sprøjtepose.

  3. Kandiserede oliven

    • Si væsken fra olivenerne, og dup dem tørre. Læg dem på en bageplade, og tør dem i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. 
    • Bland sukker og majsstivelse i en blender. Hak olivenerne groft. 
    • Læg det hele på en bageplade, og bag dem ved 160 grader i 20 minutter.

  4. Lakridsmarengs

    • Pisk æggehviderne og halvdelen af flormelis til skum. 
    • Tilsæt lakridspulver, og rør rundt. 
    • Tilsæt resten af formelis, og rør rundt, til det er blankt. 
    • Kom i en kageform, og tør i ovnen natten over ved 64 grader.

  5. Hyldeblomstmarengs

    • Bland æggehvider, saft og eddike. Pisk det og halvdelen af flormelis til skum. 
    • Tilsæt resten af flormelis, og rør rundt, til det er blankt. 
    • Kom i en kageform, og bag i ovnen natten over ved 64 grader.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu