Citronposset, chokolademousse, kandiserede oliven, lakrids og hyldeblomstmarengs
En smuk og moderne posset, der her serveres med chokolademousse, kandiserede oliven, lakrids- og hyldeblomstmarengs.

Ingredienser
Citronposset, chokolademousse, kandiserede oliven, lakrids og hyldeblomstmarengs
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2609.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Posset
Piskefløde 38%
/ml
900.0 ml
0%
Sukker
/g
260.0 g
0%
Citronsaft
/ml
170.0 ml
0%
Chokolademousse
Carte d'Or Chokolademousse 1,44 kg / 10 L
/g
80.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sødmælk
/ml
150.0 ml
0%
Kandiserede oliven
Oliven, sorte, udstenet
/g
30.0 g
0%
Muscovada sukker
/g
10.0 g
0%
MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
/g
5.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Lakridsmarengs
Æggehvide
/g
50.0 g
0%
Flormelis
/g
50.0 g
0%
Lakridspulver
/g
1.0 g
0%
Hyldeblomstmarengs
Æggehvide
/g
40.0 g
0%
Hyldeblomstsaft, konc.
/ml
5.0 ml
0%
Maille Hvidvinseddike 6x500 ml
/ml
5.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Flormelis
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Posset
-
Piskefløde 38% 900.0 ml
-
Sukker 260.0 g
-
Citronsaft 170.0 ml
Chokolademousse
-
Sødmælk 150.0 ml
Kandiserede oliven
-
Oliven, sorte, udstenet 30.0 g
-
Muscovada sukker 10.0 g
Lakridsmarengs
-
Æggehvide 50.0 g
-
Flormelis 50.0 g
-
Lakridspulver 1.0 g
Hyldeblomstmarengs
-
Æggehvide 40.0 g
-
Hyldeblomstsaft, konc. 5.0 ml
-
Flormelis 50.0 g
Tilberedning
-
Posset
- Pres citronsaften.
- Bring fløde og sukker i kog, og tilsæt citronen.
- Fordel i en kold kageform.
-
Chokolademousse
- Bland chokolademoussepulver med den kolde mælk. Start med at røre med en elektrisk røremaskine i 2 minutter ved lav hastighed. Fortsæt med at røre i 3 minutter ved høj hastighed.
- Lad moussen hvile i en time.
- Kom den i en sprøjtepose.
-
Kandiserede oliven
- Si væsken fra olivenerne, og dup dem tørre. Læg dem på en bageplade, og tør dem i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
- Bland sukker og majsstivelse i en blender. Hak olivenerne groft.
- Læg det hele på en bageplade, og bag dem ved 160 grader i 20 minutter.
-
Lakridsmarengs
- Pisk æggehviderne og halvdelen af flormelis til skum.
- Tilsæt lakridspulver, og rør rundt.
- Tilsæt resten af formelis, og rør rundt, til det er blankt.
- Kom i en kageform, og tør i ovnen natten over ved 64 grader.
-
Hyldeblomstmarengs
- Bland æggehvider, saft og eddike. Pisk det og halvdelen af flormelis til skum.
- Tilsæt resten af flormelis, og rør rundt, til det er blankt.
- Kom i en kageform, og bag i ovnen natten over ved 64 grader.