Lime og kokos brulee
Creme Brûlée er oprindelig en klassisk fransk vaniljecremedessert, her en variant smagt til med kokos og lime, der ikke skal bages i ovnen og som derfor er glimrende at lave til mange

Ingredienser
Smagen
-
Limeskal, rå 5.0 g
-
Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
-
Kokosmælk 600.0 ml
Glasring og servering
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
Tilberedning
-
Smagen
- Kog fløde, limeskalog kokosmælken op ved moderat varme.
- Tag den af varmen og lad mælkeblandingen trække i 10 minutter.
-
Bruleen
- Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
- Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring.Udportionér Crème Brûléen i forme.
- Stil dem herefter på køl.
-
Glasring og servering
- Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
- Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder.
- Serveres straks!