Lime og kokos brulee
Creme Brûlée er oprindelig en klassisk fransk vaniljecremedessert, her en variant smagt til med kokos og lime, der ikke skal bages i ovnen og som derfor er glimrende at lave til mange

Ingredienser
Lime og kokos brulee
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€26400.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Smagen
Limeskal, rå
/g
5.0 g
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
600.0 ml
0%
Carte d'Or Creme Brulee/ Creme Renversee
/g
130.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Kokosmælk
/ml
600.0 ml
0%
Glasring og servering
Sukker, rørsukker
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Smagen
-
Limeskal, rå 5.0 g
-
Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
-
Kokosmælk 600.0 ml
Glasring og servering
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
Tilberedning
-
Smagen
- Kog fløde, limeskalog kokosmælken op ved moderat varme.
- Tag den af varmen og lad mælkeblandingen trække i 10 minutter.
-
Bruleen
- Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
- Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring.Udportionér Crème Brûléen i forme.
- Stil dem herefter på køl.
-
Glasring og servering
- Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
- Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder.
- Serveres straks!