Menu

Ingredienser

+

Risengrød

  • Rama Piske 31% 500.0 ml
  • Sødmælk 500.0 ml
  • 160 G Grødris
  • Sukker 120.0 g
  • Vanilje Efter Smag

Hvid chokoladecreme


Nyfortolkning af ris a'la mande. Her er den sat med panna cotta og hvid chokolade. Oplagt til portionsanretning på buffetten eller til julemenuen.

...

Tilberedning

  1. Risengrød

    • Kog en lind risengrød af Rama Piske, sødmælk, grødris, sukker og vanilje. Mens risengrøden koger, forberedes chokoladecreme.
  2. Hvid chokoladecreme

    • Kog mælken op og tilsæt panna cotta pulver under piskning. Lad det koge op i 10 sek.
    • Fjern massen fra varmen og tilsæt æggeblommer under grundig piskning.
    • Smelt så den hvide chokolade i massen.
    • Bland den varme chokoladecreme med den lune færdigkogte risengrød, og støb massen i glas eller hvad man ønsker. Sæt på køl i ca. 3 timer.
    • Kan serveres toppet med råsyltede kirsebær og kandiseret appelsinskal.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu