Hvid chokolade ”risotto”
Nyfortolkning af ris a'la mande. Her er den sat med panna cotta og hvid chokolade. Oplagt til portionsanretning på buffetten eller til julemenuen.

Ingredienser
Hvid chokolade ”risotto”
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1200.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Risengrød
Rama Piske 31%
/ml
500.0 ml
0%
Sødmælk
/ml
500.0 ml
0%
160 G Grødris
/
0.0
0%
Sukker
/g
120.0 g
0%
Vanilje Efter Smag
/
0.0
0%
Hvid chokoladecreme
Sødmælk
/ml
500.0 ml
0%
Carte d'Or Panna Cotta (48 portioner) 2 x 0,26 kg / 2 x 2 L
/g
65.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Pasteuriseret æggeblommer
/g
60.0 g
0%
Chokolade hvid
/g
75.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Risengrød
-
Rama Piske 31% 500.0 ml
-
Sødmælk 500.0 ml
-
160 G Grødris
-
Sukker 120.0 g
-
Vanilje Efter Smag
Hvid chokoladecreme
-
Sødmælk 500.0 ml
-
Pasteuriseret æggeblommer 60.0 g
-
Chokolade hvid 75.0 g
Tilberedning
-
Risengrød
- Kog en lind risengrød af Rama Piske, sødmælk, grødris, sukker og vanilje. Mens risengrøden koger, forberedes chokoladecreme.
-
Hvid chokoladecreme
- Kog mælken op og tilsæt panna cotta pulver under piskning. Lad det koge op i 10 sek.
- Fjern massen fra varmen og tilsæt æggeblommer under grundig piskning.
- Smelt så den hvide chokolade i massen.
- Bland den varme chokoladecreme med den lune færdigkogte risengrød, og støb massen i glas eller hvad man ønsker. Sæt på køl i ca. 3 timer.
- Kan serveres toppet med råsyltede kirsebær og kandiseret appelsinskal.