Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Risengrød

  • Rama Piske 31% 500.0 ml
  • Sødmælk 500.0 ml
  • 160 g grødris
  • Sukker 120.0 g
  • Vanilje efter smag

Hvid chokoladecreme

  1. Risengrød

    • Kog en lind risengrød af Rama Piske, sødmælk, grødris, sukker og vanilje. Mens risengrøden koger, forberedes chokoladecreme.
  2. Hvid chokoladecreme

    • Kog mælken op og tilsæt panna cotta pulver under piskning. Lad det koge op i 10 sek.
    • Fjern massen fra varmen og tilsæt æggeblommer under grundig piskning.
    • Smelt så den hvide chokolade i massen.
    • Bland den varme chokoladecreme med den lune færdigkogte risengrød, og støb massen i glas eller hvad man ønsker. Sæt på køl i ca. 3 timer.
    • Kan serveres toppet med råsyltede kirsebær og kandiseret appelsinskal.