Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Smagen

  • Sødmælk 600.0 ml
  • Rama Piske 31% 600.0 ml
  • ingefær, revet 140.0 g

Bruleen

Glasring og servering

  • Sukker, rørsukker 50.0 g
  1. Smagen

    • Kog Knorr Piske 31%, mælk og ingefær op ved moderat varme.
    • Tag den af varmen og lad mælkeblandingen trække i 10 minutter.
  2. Bruleen

    • Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
    • Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring . Si ingefæren fra og udportionér Crème Brûléen i forme.
    • Stil dem herefter på køl.
  3. Glasring og servering

    • Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
    • Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!