Ingefær-vanilje brulee
Creme Brûlée er en klassisk fransk vaniljecremedessert med ristet karamel. Desserten er god og serveres som regel i portionsforme. Her er en variant, som ikke skal bages i ovnen og derfor egner sig glimrende til mange mennesker. Prøv at smage CARTE DÒR Creme Brûlée til med smagsvarianter som kaffe og kardemomme, appelsin og kanel, citron og timian eller anis.

Ingredienser
Ingefær-vanilje brulee
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Smagen
Sødmælk
/ml
600.0 ml
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
600.0 ml
0%
ingefær, revet
/g
140.0 g
0%
Carte d'Or Creme Brulee/ Creme Renversee
/g
130.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Glasring og servering
Sukker, rørsukker
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Smagen
-
Sødmælk 600.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
-
ingefær, revet 140.0 g
Glasring og servering
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
Tilberedning
-
Smagen
- Kog fløde, mælk og ingefær op ved moderat varme.
- Tag den af varmen og lad mælkeblandingen trække i 10 minutter.
- Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
- Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring . Si ingefæren fra og udportionér Crème Brûléen i forme.
- Stil dem herefter på køl.
-
Glasring og servering
- Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
- Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!