Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Smagen

Glasring og servering

  • Sukker, rørsukker 50.0 g

Tilberedning

  1. Smagen

    • Kog fløde, mælk og ingefær op ved moderat varme.
    • Tag den af varmen og lad mælkeblandingen trække i 10 minutter.
    • Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
    • Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring . Si ingefæren fra og udportionér Crème Brûléen i forme.
    • Stil dem herefter på køl.
  2. Glasring og servering

    • Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
    • Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu