Ingredienser
Smagen
-
Sødmælk 600.0 ml
-
ingefær, revet 140.0 g
Bruleen
Glasring og servering
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
Tilberedning
-
Smagen
- Kog Knorr Piske 31%, mælk og ingefær op ved moderat varme.
- Tag den af varmen og lad mælkeblandingen trække i 10 minutter.
-
Bruleen
- Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
- Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring . Si ingefæren fra og udportionér Crème Brûléen i forme.
- Stil dem herefter på køl.
-
Glasring og servering
- Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
- Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!