Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Dejen

  • margarine bage 150.0 g
  • Flormelis 95.0 g
  • Mandelmel 30.0 g
  • Hvedemel 250.0 g
  • Æg, hele past. 60.0 g
  • Vanillestang 1.0 stk.
  • salt 1.0 g

Cremen

Pynt og servering

  • Jordbær 1000.0 g
  • Syre (krydderplante), rå 20.0 g
  • Rosenblade 20.0 g
  1. Dejen

    • Skær margarinen i tern og bland den med de tørre ingredienser i en foodprocessor. Når den har en smuldret konsistens blandes ægget heri.
  2. Samle og rulle

    • Bland indtil dejen hænger sammen. Læg den på køl og rul den herefter ud i et 3 mm tykt lag. Beklæd en firkantet tærteform med dejen.
  3. Afbagning

    • Bag tærtebunden gyldenbrun i ca. 10 minutter ved175°C og lad den herefter afkøle
  4. Cremen

    • Kog mælk,100 ml Rama Piske 31% og vaniljestang op. Pisk æggeblommerne, sukker og maizena op. Hæld den varme mælkeblanding over æggeblandingen under konstant piskning.
    • Hæld derefter blandingen tilbage i gryden og kog det op. Tag gryden af varmen og lad den køle ned til 65°C
    • Pisk smør-ternene i. Sigt cremen og køl den ned. Når cremen er kold vendes 200 ml let piskede Rama Piske 31% i og cremen fyldes i en sprøjtepose.
  5. Pynt og servering

    • Skær jordbærrene i kvarte og læg dem ovenpå konditorcremen. Pynt med skovsyre og rosenblade og toppe af vaniljecreme.