Kaffe-kardemomme brulee
En dessert-klassiker, som her er smagt til med aromatiske kaffebønner. Serveres bedst med en sprød sød overflade umiddelbart efter karamelliseringen

Ingredienser
Kaffe-kardemomme brulee
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Smagen
Fløde eller flødealternativ
/ml
600.0 ml
0%
Sødmælk
/ml
600.0 ml
0%
Kaffebønner
/g
60.0 g
0%
Kardemomme
/g
18.0 g
0%
Bruleen
Carte d'Or Creme Brulee/ Creme Renversee
/g
130.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Glasering og servering
Sukker, rørsukker
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Smagen
-
Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
-
Sødmælk 600.0 ml
-
Kaffebønner 60.0 g
-
Kardemomme 18.0 g
Bruleen
Glasering og servering
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
Tilberedning
-
Smagen
- Kog fløde, mælk, kaffebønner og kardemommekerner op ved moderat varme. Lad det simre i nogle minutter.
- Tag den af varmen og lad det trække i 30 minutter.
-
Bruleen
- Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
- Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring.. Si kardemommekernerne og kaffebønnerne fra.
- Udportionér Crème Brûléen og stil dem herefter på køl
-
Glasering og servering
- Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
- Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!