Ingredienser
Smagen
-
Sødmælk 600.0 ml
-
Kaffebønner 60.0 g
-
Kardemomme 18.0 g
Bruleen
Glasering og servering
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
Tilberedning
-
Smagen
- Kog Knorr Piske 31%, mælk, kaffebønner og kardemommekerner op ved moderat varme. Lad det simre i nogle minutter.
- Tag den af varmen og lad det trække i 30 minutter.
-
Bruleen
- Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
- Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring.. Si kardemommekernerne og kaffebønnerne fra.
- Udportionér Crème Brûléen og stil dem herefter på køl
-
Glasering og servering
- Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
- Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!