Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Smagen

  • Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
  • Sødmælk 600.0 ml
  • Kaffebønner 60.0 g
  • Kardemomme 18.0 g

Bruleen

Glasering og servering

  • Sukker, rørsukker 50.0 g

Tilberedning

  1. Smagen

    • Kog fløde, mælk, kaffebønner og kardemommekerner op ved moderat varme. Lad det simre i nogle minutter.
    • Tag den af varmen og lad det trække i 30 minutter.
  2. Bruleen

    • Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
    • Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring.. Si kardemommekernerne og kaffebønnerne fra.
    • Udportionér Crème Brûléen og stil dem herefter på køl
  3. Glasering og servering

    • Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
    • Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu