Panna cotta med havtorn og hvid chokolade
En rigtig sensommerdessert. Sødme og bitterhed i en skøn kombination.

Ingredienser
Panna cotta med havtorn og hvid chokolade
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2000.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Panna cotta
Sødmælk
/ml
1000.0 ml
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
800.0 ml
0%
Chokolade hvid
/g
300.0 g
0%
Carte d'Or Panna Cotta (48 portioner) 2 x 0,26 kg / 2 x 2 L
/g
300.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Havtorn topping
Havtorn
/g
300.0 g
0%
Sukker
/g
200.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Panna cotta
-
Sødmælk 1000.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 800.0 ml
-
Chokolade hvid 300.0 g
Havtorn topping
-
Havtorn 300.0 g
-
Sukker 200.0 g
Tilberedning
-
Panna cotta
- Bland mælk og fløde, kog det op og tag det herefter straks af varmen.
- Når mælkeblandingen er kølet lidt ned tilsættes hvid chokolade og Carte d’Or Panna Cotta. Rør grundigt sammen så det ikke klumper.
- Udportioner panna cottaen.
-
Havtorn topping
- Kog sukker og havtorn op til sukkeret smelter.
-
Servering
- Garnér med havtorn/sukkerlagen på toppen af panna cottaen og den er klar til servering