Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Panna cotta

  • Sødmælk 1000.0 ml
  • Rama Piske 31% 800.0 ml
  • Chokolade hvid 300.0 g
  • Panna Cotta Carte d Or 300.0 g

Havtorn topping

  • Havtorn 300.0 g
  • Sukker 200.0 g
  1. Panna cotta

    • Bland mælk og Rama Piske 31%, kog det op og tag det herefter straks af varmen.
    • Når mælkeblandingen er kølet lidt ned tilsættes hvid chokolade og Carte d’Or Panna Cotta. Rør grundigt sammen så det ikke klumper.
    • Udportioner panna cottaen.
  2. Havtorn topping

    • Kog sukker og havtorn op til sukkeret smelter.
  3. Servering

    • Garnér med havtorn/sukkerlagen på toppen af panna cottaen og den er klar til servering