Menu

Ingredienser

+

Tærtedej

  • Hvedemel 200.0 g
  • Mandelmel 60.0 g
  • Smør 150.0 g
  • Sukker 75.0 g
  • æg 1.0 stk.
  • salt 2.0 g

Flødeskum

  • Piskefløde 38% 2.0 dl
  • Sukker 10.0 g
  • Pukka Original Chai ØKO 4x20 breve 1.0 pack
  • 200 G Råsyltede Tyttebær Eller Multebærsyltetøj

Klassiske sprøde kager serveret med julekrydret flødeskum, her toppet med råsyltede tyttebær.

...

Tilberedning

  1. Tærtedej

    • Rør smør og sukker sammen til en blød masse, og tilsæt æg.
    • Tilsæt mandelmel, hvedemel og lidt bitre mandler, arbejd dejen sammen, og stil den i køleskabet i en time.
    • Fordel og tryk dejen ud i de små metalforme.
    • Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 12 minutter.
    • Lad kagerne køle af, før de vendes ud af formene.
    • Server mandeltærterne toppet med flødeskum, råsyltede tyttebær eller multebærsyltetøj.
  2. Flødeskum

    • Pisk fløden luftig, og smag den til med et brev stødt Pukka chai og sukker. Afkøl blandingen i en time før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu