Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Tærtedej

  • Hvedemel 200.0 g
  • Mandelmel 60.0 g
  • Smør 150.0 g
  • Sukker 75.0 g
  • æg 1.0 stk.
  • salt 2.0 g

Flødeskum

  • Piskefløde 38% 2.0 dl
  • Sukker 10.0 g
  • Pukka Original Chai ØKO 4x20 breve 1.0 pack
  • 200 G Råsyltede Tyttebær Eller Multebærsyltetøj

Tilberedning

  1. Tærtedej

    • Rør smør og sukker sammen til en blød masse, og tilsæt æg.
    • Tilsæt mandelmel, hvedemel og lidt bitre mandler, arbejd dejen sammen, og stil den i køleskabet i en time.
    • Fordel og tryk dejen ud i de små metalforme.
    • Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 12 minutter.
    • Lad kagerne køle af, før de vendes ud af formene.
    • Server mandeltærterne toppet med flødeskum, råsyltede tyttebær eller multebærsyltetøj.
  2. Flødeskum

    • Pisk fløden luftig, og smag den til med et brev stødt Pukka chai og sukker. Afkøl blandingen i en time før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu