Tarte tatin, vaniljecreme og saltkaramel
En lækker tarte tatin med Creme Anglaise og saltkaramel.

Ingredienser
Tarte tatin, vaniljecreme og saltkaramel
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€5500.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Vaniljecreme
Piskefløde 38%
/ml
1100.0 ml
0%
Sukker
/g
50.0 g
0%
Carte d'Or Creme Brulee/ Creme Renversee
/g
65.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Saltkaramel med eddike
Sukker
/g
500.0 g
0%
Piskefløde 38%
/ml
500.0 ml
0%
Maille Sherryeddike 6x500ml
/ml
50.0 ml
0%
salt
/g
2.0 g
0%
Tarte Tatin
Æble, rødtSøde
/g
300.0 g
0%
Butterdej
/g
100.0 g
0%
Saltkaramel
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Vaniljecreme
-
Piskefløde 38% 1100.0 ml
-
Sukker 50.0 g
Saltkaramel med eddike
-
Sukker 500.0 g
-
Piskefløde 38% 500.0 ml
-
Maille Sherryeddike 6x500ml 50.0 ml
-
salt 2.0 g
Tarte Tatin
-
Æble, rødtSøde 300.0 g
-
Butterdej 100.0 g
-
Saltkaramel
Tilberedning
-
Vaniljecreme
- Piskefløden koges op og der tilsættes de øvrige ingredienser under piskning.
- Kog igennem i ca 30 sek. Frys til -14 grader.
- Tip: Kør vaniljecremen igennem en blender, indtil den er luftig, inden den serveres.
-
Saltkaramel med eddike
- Varm sukkeret op i en tykbundet gryde, indtil det er mørkebrunt.
- Tilsæt fløden, mens du rører med et piskeris.
- Tilsæt eddike. Kog let op, og smag til med salt.
-
Tarte Tatin
- Skræl 5 æbler, og skær dem hver især ud i otte skiver.
- Tilsæt rigeligt med karamel i bunden af panden. Læg æbleskiverne i bunden. Læg butterdejen oven på æblerne, så dejen når op til kanten af panden hele vejen rundt.
- Varm tatin-tærten op, indtil æblerne er karamelliserede.
- Bages i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.