Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Chokoladekage

Chokoladetopping

  • Kakao 40.0 g
  • Flormelis 500.0 g
  • 50 ml espresso
  • 100 g vegansk margarine
  1. Chokoladekage

    • Bland mel, sukker, kakao, salt, vaniljesukker og bikarbonat sammen.
    • Bland eddike, olie og vand sammen separat.
    • Bland våde og tørre ingredienser sammen til en glat dej.
    • Smør en kageform, og hæld dejen i.
    • Bag kagen ved 175 grader i 28-30 minutter, indtil der ikke hænger dej ved nålen eller gaflen, når den stikkes i kagen.
    • Lad kagen køle af.

  2. Chokoladetopping

    • Rør smeltet margarine sammen med kakao. 
    • Pisk chokoladeblandingen sammen med flormelis, vand og vaniljesukker ved lav hastighed. Øg hastigheden, og pisk blandingen i 5 minutter, indtil den er glat og cremet.
    • Smør på den afkølede kage.