Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Chokoladekage

Chokoladetopping

  • Kakao 40.0 g
  • Flormelis 500.0 g
  • 50 Ml Espresso
  • 100 G Vegansk Margarine

Tilberedning

  1. Chokoladekage

    • Bland mel, sukker, kakao, salt, vaniljesukker og bikarbonat sammen.
    • Bland eddike, olie og vand sammen separat.
    • Bland våde og tørre ingredienser sammen til en glat dej.
    • Smør en kageform, og hæld dejen i.
    • Bag kagen ved 175 grader i 28-30 minutter, indtil der ikke hænger dej ved nålen eller gaflen, når den stikkes i kagen.
    • Lad kagen køle af.

  2. Chokoladetopping

    • Rør smeltet margarine sammen med kakao. 
    • Pisk chokoladeblandingen sammen med flormelis, vand og vaniljesukker ved lav hastighed. Øg hastigheden, og pisk blandingen i 5 minutter, indtil den er glat og cremet.
    • Smør på den afkølede kage.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu