Blinis

Blinis er russiske pandekager bagt med boghvedemel. De spises som regel med creme fraiche, russisk kaviar og hakket rødløg

Ingredienser

Dej:
2 dl Knorr Fraiche 24%
2 dl mælk
20 g gær
2,5 dl boghvedemel
1,5 dl øl
2 tsk salt
1 spsk. Milda
1 æggeblomme
1 æggehvide
Milda Flydende Stege

Forberedelse
1.     Pisk æggehviderne og bland de resterende ingredienser i. Varm en stegepande.
2.     Steg blinierne på begge sider med masser af fedtstof.
3.     Serveres med rogn/kaviar, Knorr fraiche og hakkede løg.

 

Hot Dog med russisk touch

Selvfølgelig spiser man også hotdogs i Rusland. Her pynter man dog herligheden med en rørt surkål. 

Ingredienser rørt surkål
200 g surkål
200 dl Hellmann’s Mayonnaise Extra Thick
20 g Knorr Professional Krydderpuré med hvidløg
Peber

Forberedelse rørt surkål:
1.     Skyl surkål og lad det dryppe.
2.     Bland surkål, krydderpuré og mayonnaise. Krydr med peber.
3.     Lad hvile i køleskabet.

Ingredienser Hot Dog
10 stk. grillpølser af enhver art
10 stk. hotdog-brød
Ristede løg
Purløg

Forberedelse Hot Dog:
1.     Varm pølser og pølsebrød.
2.     Top med rørt surkål. Pynt med purløg og ristede løg. 

 

Russisk surkålssuppe

Denne ret kaldes Ruslands ukronede nationalret, næstefter Borsjtj, naturligvis. Suppen spises med eller uden kød.

Ingredienser
1 dl Milda Flydende Stege
150 g løg
100 g gulerod
100 ml kirsebærsaft
100 g knoldselleri
300 g surkål
400 g kartofler
3 stykker laurbær
½ kop hvidvinseddike
Knorr Fraiche 24%
2 l vand
Salt
Sukker
Sort peber
Hakket persille

Forberedelse
1.     Skær grøntsagerne i strimler og skær kartoflerne i tern.
2.     Brun grøntsagerne 10 minutter. Tilsæt salt og peber.
3.     Tilsæt kartofler og øvrige ingredienser. Kog til kartoflerne er helt møre.
4.     Smag til med krydderier og pynt suppen med hakket persille