I vores branche tilstræber vi hele tiden at præstere lidt bedre, arbejde lidt hurtigere og få alt til at smage en tand bedre. Stresset? Ja. Umuligt? Nej. I hvert fald ikke, hvis man bruger de rigtige genveje.
Bedre bibimbap!
Bibimbap er en klassisk hot bowl, hvor mange forskellige farverige ingredienser tilberedes i en støbejernspande og toppes med spejlæg og kimchi. Bedre bliver de næsten ikke.
![](/inspiration-til-kokke/always-a-reason-to-celebrate/det-koreanske-kokken/tips-korea/_jcr_content/parsys/content/video_copy/image.img.jpg/1519829698200.jpg)
Hurtigere kimchi!
Kimchi anvendes i næsten al koreansk madlavning og er blandt andet et must i vores bibimbap. Her finder du opskriften på en rigtig hurtiglavet variant.
![](/inspiration-til-kokke/always-a-reason-to-celebrate/det-koreanske-kokken/tips-korea/_jcr_content/parsys/content/video_copy_978171718/image.img.jpg/1519829660009.jpg)
Nemmere bulgogi!
Nemmere bulgogi! Bulgogi kommer direkte fra landsbyen og streetfood-kulturen ind i din hverdag. I vores udgave tager vi vores herlige krydderipuréer og koncentrerede fonder fra Knorr til hjælp, alt sammen for at gøre det så nemt og lækkert som muligt.
![](/inspiration-til-kokke/always-a-reason-to-celebrate/det-koreanske-kokken/tips-korea/_jcr_content/parsys/content/video/image.img.jpg/1519829680671.jpg)
![Lær det koreanske køkken at kende Lær det koreanske køkken at kende](/inspiration-til-kokke/always-a-reason-to-celebrate/det-koreanske-kokken/tips-korea/jcr:content/parsys/content/download_copy/image.img.jpg/DK_koreafolder_list image_640x640px.jpg)
Lær det koreanske køkken at kende
Det koreanske køkken byder på smuk og velsmagende mad, som man nemt kommer til at elske. Her finder du opskrifter på 12 ægte favoritter.