Menu

Valentins dag eller Valentines Day er en relativt ny højtid her i Norden, selv om den faktisk har rødder tilbage til middelalderen.Selv om vi stadig har en del at lære af for eksempel amerikanerne med hensyn til at pynte chokoladeæsker, arrangere roser og fråde i rosa og rødt, er der alligevel grund til at sige, at denne fejring er kommet for at blive.Så hvorfor ikke give din restaurant eller skolekantinen et romantisk skær den 14. februar?Det er lige så nemt som sjovt, og det vil sikkert være værdsat at både store og små middagsgæster.

 

 

Julen varer som bekendt til påske, og derfor går vi ud fra, at du har et peberkagehjerte ved hånden. Med det kan du sætte et romantisk præg på det meste, fra søde, farveglade frugter (gerne som et farverigt frugtspid) til salte snacks og solide hovedretter. Prøv dig frem!

 

 

 

Servietring

Servietring

På én gang sjovt, kreativt og enkelt – det bliver prikken over i'et i din borddækning.

Download skabelonen her
Menuskabelon

Menuskabelon

Vil du afvige fra din sædvanlige menu for en aften, men har hverken tid, lyst eller energi til at skitsere en ny?Tag det roligt - vi har gjort arbejdet for dig.

Download menuskabeloner her

 

En superenkel og kreativ løsning, der gør de små, søde baby-sherrytomater om muligt endnu sødere. Passer selvfølgelig bedre til børnehaveklassen end i stjernerestauranten. Alt hvad du behøver er babysherrytomater, tandstikkere og eventuelt et lille stykke papir eller ost, der kan bruges som "styrefjer". Sådan gør du: Skær en del af tomaten med et skråt snit og sæt den sammen med et andet, tilsvarende stykke. Pynt dine Amor-tomater med dine små styrefjer. Voilà!

 

Silkebånd omkring bestikket er enkelt, sobert og romantisk uden at stikke i øjnene på dem, der ikke føler sig forelskede for øjeblikket.

 

 

Hvis man ikke bryder sig om at klippe og klistre, men alligevel gerne vil sætte et romantisk præg på restauranten, kan man besøge sin lokale partybutik og kaste sig over ballonhylden.Der findes næsten intet, der skaber feststemning som en håndfuld heliumballoner.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu