Menu

Hvad gør man, når halvdelen af personalet er syge, tiden er knap, og man er ved at løbe tør for penge? Svar: Du gør selvfølgelig som Martina Danielsen og tager velsmagende genveje, der kan mærkes i køkkenet, men ikke ude i restauranten! Brug nogle smarte tricks såsom at forberede morgendagens frokost dagen før – så kommer det til at gå som en leg! Klik på videoerne for at få tips til velegnede retter, men følg godt med, for det går hurtigt!

Lav Martinas superhurtige tomatsuppe med parmesanristede croutoner!

Martina laver en superhurtig tomatsuppe med parmesanristede croutoner.

00:00

Tomatsuppe med ristede parmesancroutoner

Tomatsuppe med ristede parmesancroutoner

Her får du en varm smag af sommer midt om vinteren! Nyd en cremet og velsmagende suppe tilberedt med italienske, bæredygtige dyrkede solmodne tomater. Server gerne suppen med sprødstegte parmesancroutoner.

12 personer 

  • 200 g hakket løg 
  • 10 g hvidløg, hakket i fine tern 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • 0,5 tsk. chiliflager 
  • 45 g tomatpuré 
  • 1,4 kg Knorr Tomatino 
  • 1,7 liter vand 
  • 5 g salt 
  • 20 g Knorr Grøntsagsbouillon, lavt saltindhold 
  • 20 g Knorr Bouquet all´Italiana Krydderpasta 
  • 20 g Knorr Basilikum Krydderpasta 
  • 10 g honning 

Til serveringen 

  • Hvidt brød, olivenolie, revet parmesan 

Sådan gør du

  1. Svits løg og hvidløg sammen med chiliflagerne, tilsæt tomatpuré, og svits et par minutter mere. Tilsæt vand og Knorr Tomatino. Lad suppen simre i 15 minutter.  
  2. Tilsæt salt, Knorr Grøntsagsbouillon og krydderpastaer, blend suppen glat, og rund smagen af med honning. 
  3. Skær brødet i tern, og rist det i olivenolie på en pande eller i ovnen, sluk for varmen, og smag croutonerne til med parmesan. 

Lav Martinas superenkle vegetariske lasagne!

Martina laver en superenkel lasagne med The Vegetarian Butcher NoMince.

00:00

Vegetarisk lasagne

Vegetarisk lasagne

Jo, en lasagne kræver en del tilberedning, men både smagen og påskønnelsen fra dine gæster gør det tiden værd. Vi bruger til denne variant vores multianvendelige NoMince fra The Vegetarian Butcher samt masser af krydderurter, grøntsager og andet godt. 

NoMince-sauce

  • 700 g NoMince, vegetarisk fars 1x2 kg FROSTVARE
  • 450 g løg, revet eller hakket
  • 15 g hvidløg, revet eller hakket
  • 800 g Knorr Tomatino 4 x 3 kg
  • 500 ml vand
  • 80 g tomatpuré
  • 100 g finthakket eller revet blegselleri
  • 300 g revne eller finthakkede gulerødder
  • 30 g Knorr Grøntsagsfond, koncentreret 6 x 1 L
  • 15 g Knorr Basilikum Krydderpasta 2 x 0,34 kg
  • 30 g Knorr Bouquet all’Italiana Krydderpasta 2 x 0,34 kg
  • 50 g HELLMANN’S Ketchup 1 x 5 kg
  • 1 g tørret timian
  • 1 g tørret oregano
  • 1 g stødt sort peber
  • 900 g Knorr Lasagneplader 1 x 5 kg
  • 100 ml olivenolie, til stegning
  • 250 g revet Mozzarella

Ostesauce

  • 1,80 liter almindelig mælk
  • 70 g parmesanost
  • 90 g MAIZENA økologisk majsstivelse 4 x 2,5 kg
  • 80 ml vand
  • 8 g salt
  • sort peber

NoMince-sauce

  1. Varm en gryde op, og steg The Vegetarian Butcher NoMince i olivenolie. Rør rundt, så den smuldrer.
  2. Tilsæt løg, gulerødder, hvidløg, selleri, timian og oregano. Rør godt rundt, og tilsæt tomatpuré, Knorr Bouquet all‘Italiana, Knorr Basilikum Krydderpasta og ketchup. Steg i yderligere 5 minutter, og tilsæt herefter Knorr Tomatino, vand og grøntsagsbouillon. Lad det simre svagt i mindst 1 time.
  3. Smag til med salt og sort peber, og sæt gryden til side.

Ostesauce

  1. Kog mælken langsomt op. Bland MAIZENA med vand i en skål. Jævn mælken, og tilsæt parmesan, salt og sort peber under piskning. Sæt det til side.

Lasagne

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Læg lasagneplader, NoMince-sauce og ostesauce i lag, indtil formen er fyldt. Afslut med ostesauce og revet mozzarella på toppen.

Tre råd til dig, der mangler personale og tid!

  1. Vælg retter, der kan tilberedes dagen før og blot skal opvarmes inden servering.
  2. Brug tid på enkelt men friskt tilbehør, såsom frisklavede croutoner, velduftende krydderurter, sprøde salater og andre lækkerier, der løfter din ret, hvad angår både smag og præsentation. Dette gøres naturligvis samme dag, som gæsterne kommer.
  3. Tilbyd få og enkle men gode retter, som du ved, at dine gæster vil kunne lide.

Gør saucen til en succes – hver gang

En tidsrøver i køkkenet kan også være saucen. Men som prikken over i’et er det er dumt sted at spare på kræfterne. Vidste du, at vores udviklingskokke kan hjælpe netop dig med at udvikle en særlig signatursauce efter dine behov og ønsker? Vi udvikler saucen sammen, får den fremstillet hos danske producenter, den pakkes i batches og så skal dit køkkenpersonale blot tænke på at varme den op og servere den. Det er en ideel løsning til kæder, hvor man ønsker den samme smag og kvalitet hver gang – uanset lokation og kok. Læs mere her.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu