Menu

Belysning

Der er ingen tvivl om, at et godt belyst fotografi kan hæve det dagligdags til noget smukt, men de fleste caféer har ikke adgang til professionelt belysningsudstyr, så vi anbefaler kun at bruge naturligt lys. Du bliver nødt til at finde et sted nær et vindue eller måske endda udenfor i en gårdhave, der er godt oplyst, uden at være i direkte sollys. Lyset vil også blive påvirket af de forskellige tidspunkter på dagen.

Kameravinkel

Der er to grundlæggende vinkler til madbilleder – fugleperspektivet og sidevinklen. Afhængigt af hvilken stil og hvilket udseende, du ønsker, kan du eksperimentere med forskellige kameravinkler.

Redigering

Der findes utallige fotoredigeringsprogrammer – vi anbefaler SnapSeed, iBlur og Hipstamatic samt standardredigeringsfunktionerne i billedappen, der følger med dit kamera. Disse apps hjælper med at forbedre billedets dynamik, slører baggrunden (dybdeskarphed) og anvender filtre og rammer, så du kan skabe en stil, der er unik for din café.

Design

Vær kreativ, og design dine billeder ved hjælp af interessante rekvisitter, såsom servietter, uforarbejdede råvarer, interessant service og borddekorationer som fx blomster, en kop kaffe eller en kande te.

Beskæring

Vær ikke bange for at beskære et billede, du har taget, for at få en mere detaljeret version af maden. Du skal beskære billeder til en firkant til dit Instagram-feed, så hold dette for øje, når du tager billedet.


Brug lidt tid på at eksperimentere med forskellige stilarter og effekter, indtil du er sikker på, at du kan genskabe den slags billeder, du synes om. Gode ​​billeder af din mad kan, sammen med billeder af dine medarbejdere i aktion, virkeligt øge gæsternes engagement på de sociale medier og, når det er gjort godt, trække flere kunder til din café – og hvem ønsker ikke det!

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu