Sats på smagen! | Unilever Food Solutions

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Knorr Professional Intense Flavours giver dig rige, komplekse og dybe smage – hurtigt og nemt. Smagene er afbalancerede uden at være for salte, syrlige eller bitre. De kan desuden anvendes i både varme og kolde retter samt saucer, dressinger og marinader. "The sky is the limit", og der er ingen doseringsangivelser. "Hvor meget" er op til dig og din smag. 

 

Brug Knorr Professional Flavours til at:

  • tilføje ekstra smag eller fremhæve den vigtigste råvare.
  • forbedre smagen af saucer, puréer, glace og gryderetter i de afsluttende faser af madlavningen.
  • give din fond et ekstra smagsboost.
  • tilføje den rigtige smag på et øjeblik.

 

Lær Knorr Professional Intense Flavours at kende

Wild Mushroom Earth

Wild Mushroom Earth har en dyb og intens smag af vilde svampe. Giv eksempelvis din risotto en endnu tydeligere smag af svampe eller gør dine veganske gryderetter en kraftigere smag med et lille strejf smagssætter.

Roast Umami

Roast Umamis vidunderlige rige karamelliserede smag fra de langtidsristede løg og hvidløg er ideel til alle former for kødretter.

Citrus Fresh

Citrus Fresh har en lækker og frisk smag af mandarin, lime og yuzu og giver en afbalanceret smag af syrlighed, friskhed, citrusskal og sødme til dine dressinger, dips, desserter og andre retter, som citrus egner sig godt til.

Deep Smoke

Deep Smoke giver, som navnet antyder, dine retter og tilbehør en fantastisk røget smag. Kombiner med Demi Glace og få en røget sauce til det grillede kød. Eller bland den i fløde og få hurtigt og nemt en sovs med en let røget smag. Deep Smoke løfter også skaldyr, mayonnaise og flødeost med et snuptag.

Se Miguel Martin Gomez lave en skøn vegetarisk ceviche med Citrus Fresh.

Har du brug for inspiration til burgeren? Gå ikke glip af, når Kristin Frederick laver "The ultimate umami burger".