Menu

Vi bad vores kokke Martina og Magnus om at dele deres favoritter fra vores produktsortiment baseret på kriterierne mere smag, tid og/eller penge. Her er, hvad de svarede.

Knorr Professional FOND og DEMI GLACE

Det kræver tid og muskelkraft at lave sin egen fond. Først skal du bære tunge kasser med ben, så skal du tilberede dem, tømme skraldespande og håndtere skrald. Hvis du ovenikøbet koger meget fond, er din renovationsaftale måske ikke tilstrækkelig, og du skal bruge flere penge på yderligere affaldshåndtering. Der er ingen tvivl om, at du kan spare tid med vores velsmagende og alsidige fonder.

Mayonnaise fra HELLMANN'S         

Der er selvfølgelig situationer, hvor en hjemmelavet mayonnaise er bedst, men vores glatte, letanvendelige og nemt håndterbare mayonnaiser er fantastiske i mange forskellige sammenhænge. Bare åbn låget og kom i gang!

NoChicken Chunks og NoChicken Nuggets fra The Vegetarian Butcher

Det høje proteinindhold i vores nuggets og chunks giver en god mæthedsfølelse, og det er også med til, at portionen bliver mere økonomisk. Jeg (Magnus) anbefaler normalt, at man laver en voksenportion ca. 30 % mindre, end når man serverer kød.

Knorr Tomatino

Et drøjt produkt med stor smag fra starten. Med andre ord behøver du ikke at bruge så meget tid på at få den smag, du ønsker.

Denne artikel blev offentliggjort i maj 2023.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu