Menu

Hvorfor er det egentlig mere bæredygtigt at skære kødet fra? Og er det virkelig bedre at vælge planteprotein? Hvorfor er produkter fra The Vegetarian Butcher baseret på soja? Læs med her og få svarene!

Hos Unilever er det ingen hemmelighed at vi går højt op i bæredygtighed. Det gælder både i vores produkter og produktionen heraf, emballager, transport, biodiversitet, ordentlige forhold og rettigheder for alle vores ansatte, men også som inspiration til vores kunder og samarbejdspartnere, hvor vi vil støtte og inspirere i eksempelvis mindre madspild, mere bæredygtig madlavning og mindre Co2-udslip. Det kan godt blive lidt langhåret, men hvis man plukker enkelte elementer ud, så giver det faktisk rigtig god mening og kan gøre en forskel i det enkelte køkken. Og derved en store forskel på globalt plan, hvis alle tænker lidt anderledes.

The Butchers Impact

Derfor har vi lavet en rapport, hvor produkterne fra The Vegetarian Butcher er i fokus. Der er rigtig meget snak om planteprotein og hvorfor man skal vælge det frem for rene grøntsager. Der er mange argumenter, men den helt store fordel er, at man på denne måde kan lokke flere kødelskere med på den kødfrie kost. Det var sådan set også grundlaget for virksomheden, da den kødelskende stifter blev vegetar, men savnede et reelt alternativ til kød.

I denne rapport kan du læse mere om historien, idéen bag virksomheden og ikke mindst produkterne, deres indhold og hvor stor en forskel det gør, at man springer mellemleddet (kødproduktionen) over. Det er spændende, lærerigt og overraskende læsning, som forhåbentlig gør dig klogere på de spørgsmål, som vi stillede øverst på siden.

The Butchers Impact

The Butchers Impact

Hvorfor skal du vælge planteprotein?

Læs rapporten her
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu