Menu

En hyldest til kød og kødelskere!

Mange af os elsker smagen af en rigtig god burger. Og selvom bevidsthedsniveauet er lige så stærkt som viljen til at ”tage det rigtige valg”, så føles det ofte som et offer at bestille og servere noget, der ikke rigtigt leverer. En grøntsagsbøf giver jo ikke en kødoplevelse. Er du enig? Så læs endelig videre.

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger er noget så usædvanligt som en vegansk hyldest til kød og til alle, der elsker at spise og tilberede kød, men stadig gerne vil gøre en forskel. Derfor har vi gjort alt, hvad der står i vores magt for at skabe en burger, der minder utroligt meget om kød, både hvad angår smag, tekstur og udseende.

Raw NoBeef Burger in action!

Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger er ikke bare en saftig og vegansk burger. Den er også nem at tilberede. Det ved Daniel Müllern om nogen. Han har udviklet nogle rigtige jaw-dropping-burger-swapping-opskrifter, som vi håber vil gå rent hjem hos dine gæster. Se lige her! Og husk, at du også nemt at forvandle dressingen til en vegansk udgave med Hellmann's Vegan.

Stegepande, grill eller BBQ? Du bestemmer!

Hvordan vil du tilberede din Raw NoBeef Burger? Her er nogle tips til, hvordan du får succes med din foretrukne tilberedningsmetode, og i videoen herunder får du endnu flere tips.

Få mere at vide om alle de vigtige detaljer!

Klik her for at få alle de vigtige detaljer om vores nye burger.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu