Menu

Hvad er dine mest populære retter? Er det burger? Cæsarsalat? Entrecote? Spørger du os, er det i hvert fald tre rigtig stærke retter, som normalt går rent hjem hos de fleste. Og hvis du laver dem plantebaseret, så tør vi godt påstå, at de vil gå rent hjem hos endnu flere! Prøv selv! Du kan finde opskrifterne nedenfor!

Okay, den sidste opskrift er, hvad den er. Vi har faktisk ingen vegetariske løsninger til den. Endnu …

Burgeren, dine gæster aldrig kan få nok af!

Hvordan lyder pulled Cherry Cola BBQ-burger i dine ører? I vores ører lyder det som noget, man er villig til stå i kø foran en restaurant for at få lov til at smage. Og heldigvis for dig deler vi gerne opskriften på denne utrolige vegetarret, som blandt andet indeholder NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher.

Cæsarsalaten, der er populær hos ... ja, hvis ikke alle, så hos utroligt mange!

En vinder, der tiltrækker endnu flere gæster, hvis du også tilbyder den med et plantebaseret alternativ! Helst vores store nyhed Crispy NoChicken Burger fra The Vegetarian Butcher ... men du tænker nok på dressingen nu. Hvordan laver jeg den uden min elskede HELLMANN’S? Det kan du ikke, er vores svar, du tager selvfølgelig bare HELLMANN’S Vegan til din hjælp. Vi sagde jo, at det var nemt at gøre dine retter vegetarvenlige!

Kødet, som vi forkæler os selv med mellem omgangene. Det skal bare være helt amazing!

At entrecoten er populær, er en gammel nyhed, men har du tænkt på, at kalveentrecote også er en rigtig lækkerbisken? Særligt når den grilles som i denne opskrift!

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu