Autentisk koreansk madlavning
Dyk ned i smagene fra det koreanske køkken. Rejs langt mod øst med den koreanske kok Judy Juus teknikker og kokketips til koreansk madlavning! | Unilever Food Solutions
1. Introduktion
Den koreanske kok Judy Juu fra JinJuu-restauranterne i London og Hong Kong viser os alt, hvad vi behøver at vide for at skabe autentisk koreansk mad. Hun vil introducere dig til de ingredienser, der gør hendes madlavning virkelig autentisk, samt de tips, teknikker og opskrifter, der danner grundlaget for det koreanske måltid.
2. Gør køkkenet klar
Tag en tur rundt i køkkenet på JinJuu restaurant i London, hvor kok Judy Juu viser dig det essentielle udstyr til at skabe autentisk koreansk mad med et moderne twist, fra trykfriture til robata-grillen.


4. Trykstegt koreansk fried chicken
Lær hvordan du laver autentisk koreansk stegt kylling med de bedste tips og teknikker til, hvordan du saltlægger, marinerer, panerer og steger kyllingen for at opnå perfekte sprøde resultater.

5. Fermenteret klassiker: Koreansk kimchi
Lær hvordan du laver den koreanske fermenterede klassiker: kålkimchi, med teknikker til, hvordan du saltlægger og fermenterer for at opnå autentiske resultater.
Relaterede kurser
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends