Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

01:43

1. Introduktion til håndtering af affald

I denne video møder du kokken Richard Green, som introducerer nogle af de store påvirkninger og handlinger, der kan foretages for at reducere dem. .

00:54

2. Sådan opsættes en affaldsrevision

Et vigtigt kontrolpunkt i et køkken er en affaldsrevision. Lær formålet med opgørelsen og hvordan du udfører en i dit eget køkken. 

02:24

3. Effektiv indkøb

En måde at reducere affald i et køkken er gennem effektive indkøb. Hør hvorfor dette er vigtigt, og nogle tips til, hvordan du gør det. 

02:24

4. Lagerstyring og menu-planlægning 

Driftsleder Santosh Shetty vil lære dig om fordelene ved at holde dine menuer opdateret med aktuelle tendenser.

02:22

5. Håndtering af tilberedningsspild og produktionsplanlægning 

Lær tips til, hvordan du får mest muligt ud af dit madspild og reducer de samlede omkostninger ved dit spild fra tilberedningen.

02:19

6. Håndtering af tallerkenspild

Hvordan kan du minimere affald, der kommer fra kundernes tallerkener? Se denne video for at lære mere. 

02:19

7. Håndtering af buffetaffald

En god måde at håndtere buffetaffald på er at lære at estimere korrekt, hvor mange gæster du forventer. Find flere tips i denne video.