This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Introduktion til håndtering af affald
I denne video møder du kokken Richard Green, som introducerer nogle af de store påvirkninger og handlinger, der kan foretages for at reducere dem. .
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Sådan opsættes en affaldsrevision
Et vigtigt kontrolpunkt i et køkken er en affaldsrevision. Lær formålet med opgørelsen og hvordan du udfører en i dit eget køkken.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Effektiv indkøb
En måde at reducere affald i et køkken er gennem effektive indkøb. Hør hvorfor dette er vigtigt, og nogle tips til, hvordan du gør det.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Lagerstyring og menu-planlægning
Driftsleder Santosh Shetty vil lære dig om fordelene ved at holde dine menuer opdateret med aktuelle tendenser.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Håndtering af tilberedningsspild og produktionsplanlægning
Lær tips til, hvordan du får mest muligt ud af dit madspild og reducer de samlede omkostninger ved dit spild fra tilberedningen.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Håndtering af tallerkenspild
Hvordan kan du minimere affald, der kommer fra kundernes tallerkener? Se denne video for at lære mere.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Håndtering af buffetaffald
En god måde at håndtere buffetaffald på er at lære at estimere korrekt, hvor mange gæster du forventer. Find flere tips i denne video.