Fødevaresikkerhed
God hygiejne i køkkenet er lige så vigtig som god madlavning. Et væld af topkokke, herunder Tim Stewart fra La Petite Maison og Sarah Frederik von Gericke på 55 Tulbagh, tager dig gennem det grundlæggende.
1. Personlig hygiejne i køkkenet
Denne praktiske guide fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide om at holde dig ren, præsentabel og klar til at arbejde i et sikkert, professionelt miljø. Indeholder alt fra håndvask til sygdomsanmeldelse.
2. Rengøringssystemer på arbejdspladsen
At holde et køkken fri for snavs og sygdom er ethvert teammedlems ansvar. Denne video viser vigtigheden af omhyggeligt at følge faste procedurer for at skabe et godt arbejdsmiljø og holde dine kunder raske!
3. Hygiejnepraksis i madlavning
Praktiske tips til at sikre, at fødevaresikkerheden er i top. Lær, hvorfor du skal bruge forskellige farvekodede skærebrætter til forskellige ingredienser, hvordan du smager mad, hvordan du opvarmer det og mere.
4. Farezonen
Dette er den temperatur, hvor bakterier trives - mellem 8 ° C og 60 ° C. Opdag, hvilke ingredienser der er mest sårbare i farezonen, og hvor længe mad skal opbevares der.
6. Introduktion til HACCP
Få et overblik over, hvordan dette fødevaresikkerhedsprogram, Hazard Analysis and Critical Control Point, kan holde din tilberedning. madlavning og opbevaring så risikofri som muligt.
Relaterede kurser
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends