Menu

02:29

1. Introduktion

Lær at lave mad som en thailandsk kok med Saiphin Moore – køkkenchef og ejer af Rosa’s Thai Café i London. Hun vil introducere dig til de unikke smagsoplevelser, teknikker og ingredienser i det thailandske køkken, med tips til, hvordan du laver autentiske thailandske retter, herunder krydret karry og wokret med skaldyr.

01:17

2. Brug det rigtige udstyr

Lav autentisk thailandsk mad med det uundværlige udstyr, fra en simpel morter til en riskoger af høj kvalitet.

03:27

3. Brug autentiske ingredienser

Lær om essentielle ingredienser og hvilke friske urter og krydderier der er nøglen til at skabe en autentisk thailandsk ret.

01:39

4. Skab din smagsbase

Lær hvordan karrypastaer og saucer danner basen for mange thailandske retter, herunder klassisk Pad Thai og wokretter.

01:21

5. Teknikker til at mestre det basale

Kok Saiphin Moore gennemgår det grundlæggende i at mestre wokken; et vigtigt udstyr i ethvert thailandsk køkken.

02:32

6. Rød karry med oksekød og kokosmælk

Se denne trinvise guide til at lave rød karry med en base af rød karrypasta, masser af krydderurter og selvfølgelig oksekød.

02:40

7. Wokret med skaldyr og urter

Lær at lave seafood wok med en base af duftende urter og krydderier, blandede skaldyr og tilsætning af en hemmelig ingrediens...

03:33

8. Kylling i grøn karry

Denne thailandske grønne karryret med kylling er lavet med en rig base af grøn karrypasta og kokosmælk, smagt til med krydderurter og saucer samt et par særlige thailandske ingredienser.

04:24

9. Rød karry med græskar

En fyldig og varm rød græskarkarry, lavet med en base af rød karrypasta og kokosmælk, og fyldt med solide grøntsager og krydderurter. En thailandsk klassiker.

03:21

Stir-Fried Chicken with Holy Basil

This simple Thai stir-fry is a delicious combination of smashed garlic and chilli, chicken and plenty of herbs and Asian sauces.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu