Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:29

1. Introduktion

Lær at lave mad som en thailandsk kok med Saiphin Moore – køkkenchef og ejer af Rosa’s Thai Café i London. Hun vil introducere dig til de unikke smagsoplevelser, teknikker og ingredienser i det thailandske køkken, med tips til, hvordan du laver autentiske thailandske retter, herunder krydret karry og wokret med skaldyr.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:17

2. Brug det rigtige udstyr

Lav autentisk thailandsk mad med det uundværlige udstyr, fra en simpel morter til en riskoger af høj kvalitet.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:27

3. Brug autentiske ingredienser

Lær om essentielle ingredienser og hvilke friske urter og krydderier der er nøglen til at skabe en autentisk thailandsk ret.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:39

4. Skab din smagsbase

Lær hvordan karrypastaer og saucer danner basen for mange thailandske retter, herunder klassisk Pad Thai og wokretter.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:21

5. Teknikker til at mestre det basale

Kok Saiphin Moore gennemgår det grundlæggende i at mestre wokken; et vigtigt udstyr i ethvert thailandsk køkken.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:32

6. Rød karry med oksekød og kokosmælk

Se denne trinvise guide til at lave rød karry med en base af rød karrypasta, masser af krydderurter og selvfølgelig oksekød.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:40

7. Wokret med skaldyr og urter

Lær at lave seafood wok med en base af duftende urter og krydderier, blandede skaldyr og tilsætning af en hemmelig ingrediens...

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:33

8. Kylling i grøn karry

Denne thailandske grønne karryret med kylling er lavet med en rig base af grøn karrypasta og kokosmælk, smagt til med krydderurter og saucer samt et par særlige thailandske ingredienser.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

04:24

9. Rød karry med græskar

En fyldig og varm rød græskarkarry, lavet med en base af rød karrypasta og kokosmælk, og fyldt med solide grøntsager og krydderurter. En thailandsk klassiker.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:21

10. Wokret med kylling og hellig basilikum

Den thailandske kok Saiphin Moore laver wokret kylling med hellig basilikum – en klassisk thailandsk ret lavet af hvidløg, chili, kylling og masser af krydderurter samt Rosas cafés signaturwokretsauce.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu