Menu

00:51

1. En introduktion til grill

National Barbecue Champion, kokken Abdul Yaseen fra restauranten Darbaar, viser dig, hvordan du bliver en mester i at grille. Han vil introducere dig til grillverdenen og lære dig alt om teknikker, udstyr, færdigheder og de ingredienser, som du har brug for. Lige fra at købe dine ingredienser til marinering af fisk til at bruge en robata-grill – der er masser at komme i gang med.

02:31

2. Opsætning af dit køkken til grilning

Tag en tur rund8t i køkkenet på restauranten Darbaar, hvor kokken Abdul Yaseen viser dig det vigtigste udstyr til god grilning, fra at grille på robataen til at opnå perfekte resultater i en tandoorovn.

02:24

3. Indkøb af ingredienser

Abdul Yaseen fortæller dig om vigtigheden af ingredienser af høj kvalitet, lige fra indkøb efter årstiden til opbevaring af krydderier for at opnå de bedste resultater, samt tips til, hvordan du sikrer, at fisk og kød er helt frisk.

02:52

4. Sådan tilbereder og marinerer du hele fisk

Lær teknikkerne til at tilberede, krydre og marinere hele fisk for at sikre lækre resultater på grillen.

03:01

5. Robata-grillet havaborre med grøntsager

Lær at grille og dampe hele fisk på robata-grillen for at sikre perfekt forkullet skind og mørt kød hver gang.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu