This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. En introduktion til grill
National Barbecue Champion, kokken Abdul Yaseen fra restauranten Darbaar, viser dig, hvordan du bliver en mester i at grille. Han vil introducere dig til grillverdenen og lære dig alt om teknikker, udstyr, færdigheder og de ingredienser, som du har brug for. Lige fra at købe dine ingredienser til marinering af fisk til at bruge en robata-grill – der er masser at komme i gang med.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Opsætning af dit køkken til grilning
Tag en tur rund8t i køkkenet på restauranten Darbaar, hvor kokken Abdul Yaseen viser dig det vigtigste udstyr til god grilning, fra at grille på robataen til at opnå perfekte resultater i en tandoorovn.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Indkøb af ingredienser
Abdul Yaseen fortæller dig om vigtigheden af ingredienser af høj kvalitet, lige fra indkøb efter årstiden til opbevaring af krydderier for at opnå de bedste resultater, samt tips til, hvordan du sikrer, at fisk og kød er helt frisk.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Sådan tilbereder og marinerer du hele fisk
Lær teknikkerne til at tilberede, krydre og marinere hele fisk for at sikre lækre resultater på grillen.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Robata-grillet havaborre med grøntsager
Lær at grille og dampe hele fisk på robata-grillen for at sikre perfekt forkullet skind og mørt kød hver gang.