Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:27

Introduktion

Mød Michelle Theron,  Executive Chef på Hazendal Wine Estate. Oplev hendes vision for lokale råvarer, og lær at tilberede to lækre veganske retter - en sød kokosnød & havtorns parfait efterfulgt af græskar og hasselnød-gnocchi.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:03

Parfait,del1

Lær at lave en plantebaseret dej, hvor traditionelle ingredienser erstattes af veganervenlige alternativer, mens du får tips om timing og temperaturer.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:53

Parfait, del 2

Lav en pekannød-pralin, der begynder med en rooibos & citron-te. Modtag vejledning om de perfekte strukturer og temperaturer.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:47

Parfait, del 3

Kombiner havtornspuré og kumbuat-marmelade inden kogning, opvarmning og derefter afkøling og frysning, hvilket skaber kokosnød-parfaiten.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:58

Parfait, del 4

Saml dine komponenter for at skabe en plantebaseret dessert i lag med masser af smag!

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:41

Gnocchi, del 1

Leg med kraften fra plantebaseret råvarer med denne gnocchi-ret. Lær at ælte og rulle en perfekt dej, inden du former og begynder din tilberedning.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:56

Gnocchi, del 2

Gør dine gnocchi sprøde og gyldne, før du tilsætter krydderier og sæsonens smage og dermed opnår farverige efterårsresultater.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu