En introduktion til sund mad
Adria Wu fra London's Maple & Co lærer dig, hvordan du kan lave nærende retter proppet med sunde ingredienser. Tilbyd den sundhedsbevidste kunde mad, de ved er godt for dem, uden kompromis med smag. Det kan give din restaurant et kæmpe boost i et konkurrencepræget marked.
1. Introduktion
Se med når Andria Wu, kok på restaurationskæden Maple & Co i London, viser hvordan du kan introducere inspirerende, sunde retter på din menu. Fra det basale udstyr og ingredienser til de teknikker du behøver for at drive gode resultater uden kompromis med smag - samt trinvise guides til at fremtrylle velsmagende, afbalancerede retter.
2. Klargøring af køkkenet
Klargør dit køkken med det basale udstyr for at lave sund og næringsrig mad. Dette inkluderer blandt andet målebægre for korrekte mængder og en citruspresser, så du kan tilføje frisk smag. Få tips til organisering af køkkenet her!
3. Brug af sunde og næringsrige ingredienser
Lær at bruge de rigtige ingredienser i din madlavning for at tilføje dybde og balance i dine retter. Brug alle regnbuens farver, vælg de sunde olier og brug krydderier og friske krydderurter for at skabe forfriskende, smagfulde og sunde serveringer.
4. Basale teknikker
Lær at mestre de sunde teknikker for at tilføje maksimal næring til dine retter uden at der mangler smag. Fra porchering til fermentering og spirring. Andria Wu forklarer det her.
5. Tilbered en Buddha Bowl
Få en nærende, afbalanceret ret på menuen med denne lækre Buddha Bowl. Kokken Andria Wu forklarer forholdet mellem stivelsesholdige og ikke-stivelsesholdige grøntsager og protein samt hvordan man skaber en sund dressing og tilbereder grøntsagerne.
6. Tilbered og server en Buddha Bowl
Saml din Buddha Bowl med boghvedenudler, tofu og en regnbue af grøntsager. Få tips til, hvordan du tilpasser ingredienserne for at skabe lækre variationer.
7. Tilbered en vegansk butter chicken
Lav et veganer-venligt alternativ til butter chicken, hvor du får lignende tekstur og smag ved at bruge cremet kokosnøddesmør og ristet blomkål.
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends