Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Fisken

  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1300.0 g

Kartoflerne

  • Kartofler, skrællede 700.0 g

Saucen

Tilberedning

  1. Fisken

    • Skær fisken i mindre stykker.
  2. Kartoflerne

    • Kog kartoflerne, og lad dem køle af. Skær dem i mindre stykker.
  3. Saucen

    • Rør vand, fløde og Knorr Fiskefond sammen, og bring det i kog. Pisk Knorr Jævning i, og bliv ved med at piske omhyggeligt.
    • Lad saucen stå i 5 minutter.
    • Tilsæt salt, peber, Maille Æbleeddike, æble og peberrod. Smag til, og juster evt. krydderierne.
  4. Finalen

    • Læg fisk, kartofler og løg i en form og hæld saucen over.
    • Herefter bages den i ovnen ved 175 g i 20-30 minutter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu