Menu

Ingredienser

+

Chili con carne

Korianderyoghurt

  • Yoghurt natural 300.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Koriander, finthakket 14.0 g
  • Peber, sort 1.0 g

En chili con carne fyldt med masser af smag og fylde. Server den med en klat korianderyoghurt ovenpå. TIP: Vil du lave den som chili sin carne? Så prøv at erstatte oksekød med 500 gram The Vegetarian Butcher NoMince. Det giver godt bid og mæthed og giver samme tekstur som det hakkede kød.

...

Tilberedning

  1. Chili con carne

    • Steg det hakkede kød i margarinen og rør godt, så det hakkede kød fordeles fint. 
    • Tilsæt løg, spidskommen, ancho chilipulver, sort peber, hakket chili, hakket koriander og salt. Sauter i yderligere et par minutter. 
    • Hæld Tomatino, hvidløgspasta, Pepperonata, paprikapuré, røget chilipuré, oksefond, vand og eddike i. Lad det simre ved middel varme i cirka 30 minutter, rør af og til. 
    • Tilsæt de forkogte bønner og lad det simre i yderligere 10 minutter. Smag til med mere salt, hvis det ønskes.
    • Server med en klat korianderyoghurt og bulgur eller ris.
  2. Korianderyoghurt

    • Bland alle ingredienserne og lad det stå i mindst en time før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu