Menu

Ingredienser

+

Chili con carne

Korianderyoghurt

  • Yoghurt natural 300.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Koriander, finthakket 14.0 g
  • Peber, sort 1.0 g

En chili con carne fyldt med masser af smag og fylde. Server den med en klat korianderyoghurt ovenpå. 

...

Tilberedning

  1. Chili con carne

    • Steg det hakkede kød i margarinen og rør godt, så det hakkede kød fordeles fint. 
    • Tilsæt løg, spidskommen, ancho chilipulver, sort peber, hakket chili, hakket koriander og salt. Sauter i yderligere et par minutter. 
    • Hæld Tomatino, hvidløgspasta, Pepperonata, paprikapuré, røget chilipuré, oksefond, vand og eddike i. Lad det simre ved middel varme i cirka 30 minutter, rør af og til. 
    • Tilsæt de forkogte bønner og lad det simre i yderligere 10 minutter. Smag til med mere salt, hvis det ønskes.
    • Server med en klat korianderyoghurt og bulgur eller ris.
  2. Korianderyoghurt

    • Bland alle ingredienserne og lad det stå i mindst en time før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu