Menu

Ingredienser

+

Fiskegryde

Salat med gulerødder og appelsin.


En nem fiskegryde med masser af smag, der varmer hjertet i vintermørket. Serveres med friskkogte ris og en frisk appelsin- og gulerodssalat. Retten kan også serveres vegansk. Du skal blot udskifte fisken med f.eks. NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher.

...

Tilberedning

  1. Fiskegryde

    • Svits løgene, indtil de er bløde. Tilsæt krydderipuré med hvidløg samt tomat, kokosmælk, vand, laurbærblad, salt og grønsagsbouillon. 
    • Kog op, og tilsæt kartofler og søde kartofler. Lad det simre i 10 minutter, indtil kartoflerne er møre.
    • Tilsæt peber, og smag til med lime. Lad det koge i endnu et minut. 
    • Tilsæt fisken, og lad den dampe færdig under låg.
    • Pynt retten med kokosflager og frisk koriander. Servér med en frisk gulerods- og appelsinsalat og perfekt tilberedte ris.
  2. Salat med gulerødder og appelsin.

    • Bland sojabønnerne med gulerødder, appelsin i tern, hakket koriander og Hellmann's citrusvinaigrette. 
    • Smag til med salt og peber. Top med ristede sesamfrø.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu