Fiskegryde med kokos og tomat
En nem fiskegryde med masser af smag, der varmer hjertet i vintermørket. Serveres med friskkogte ris og en frisk appelsin- og gulerodssalat. Retten kan også serveres vegansk. Du skal blot udskifte fisken med f.eks. NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher.

Ingredienser
Fiskegryde med kokos og tomat
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Fiskegryde



Salat med gulerødder og appelsin.

Ingredient name
Fiskegryde
-
Olivenolie 30.0 ml
-
Løg, finthakket 140.0 g
-
Laurbærblad 1.0 stk.
-
Kokosmælk 1.0 l
-
Vand 500.0 ml
-
salt 8.0 g
-
Søde kartofler i tern 750.0 g
-
Kartofler 750.0 g
-
Peberfrugter, blandede 400.0 g
-
Kullerfilet i tern ca. 3 x 3 cm 1.0 kg
-
Limesaft 50.0 ml
Salat med gulerødder og appelsin.
-
Gulerod, revet 400.0 g
-
Grønne sojabønner, frosne 250.0 g
-
Appelsin fileter 200.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 25.0 g
-
sesam ristet 20.0 g
Tilberedning
-
Fiskegryde
- Svits løgene, indtil de er bløde. Tilsæt krydderipuré med hvidløg samt tomat, kokosmælk, vand, laurbærblad, salt og grønsagsbouillon.
- Kog op, og tilsæt kartofler og søde kartofler. Lad det simre i 10 minutter, indtil kartoflerne er møre.
- Tilsæt peber, og smag til med lime. Lad det koge i endnu et minut.
- Tilsæt fisken, og lad den dampe færdig under låg.
- Pynt retten med kokosflager og frisk koriander. Servér med en frisk gulerods- og appelsinsalat og perfekt tilberedte ris.
-
Salat med gulerødder og appelsin.
- Bland sojabønnerne med gulerødder, appelsin i tern, hakket koriander og Hellmann's citrusvinaigrette.
- Smag til med salt og peber. Top med ristede sesamfrø.