Karotte-tatar i kyllingeglace og tikka spice
En plantebaseret ret, der emmer af smag, varme og god konsistens!

Ingredienser
Karotte-tatar i kyllingeglace og tikka spice
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1120.5
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Karottetatar
Gulerod, skrællede
/kg
1.0 kg
0%
Løg, finthakket
/g
150.0 g
0%
Kikærter, kogte
/g
150.0 g
0%
150 G Kogte Butterbeans
/
0.0
0%
Sesam frø
/g
10.0 g
0%
Vand
/l
2.0 l
0%
Knorr Kyllingesky, pasta 1 kg / 40 L
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
/ml
30.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Maille Dijon Original 865 g
/g
25.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Olivenolie
/ml
25.0 ml
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
15.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Estragon
/g
50.0 g
0%
Lidt Olie Til Fritering
/
0.0
0%
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Tikka Masala krydderi
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Karottetatar
-
Gulerod, skrællede 1.0 kg
-
Løg, finthakket 150.0 g
-
Kikærter, kogte 150.0 g
-
150 G Kogte Butterbeans
-
Sesam frø 10.0 g
-
Vand 2.0 l
-
Olivenolie 25.0 ml
-
Estragon 50.0 g
-
Lidt Olie Til Fritering
-
Salt Og Peber
-
Tikka Masala krydderi
Tilberedning
-
Karottetatar
- Kog gulerødder i vand med Grøntsagsfond og kyllingebouillon. Tilsæt lidt Tikka Masala krydderi.
- Når gulerødderne er møre ”moses” de groft og vendes med frisk estragon samt dijonsennep og olivenolie. Kog din gulerod/kyllinge-jus ned og smag evt. til med lidt salt og peber. Justèr syren med lidt frisk citron eller Maille Æblecidereddike.
- Anret den kolde eller lune gulerodstatar toppet op med friterede kikærter og sesam, samt lidt lune hvide butterbeans.
- Garnèr med den kraftige nedkogte jus og frisk estragon.
- Server den som selvtændig ret – eller med stegte The Vegetarian Butcher NoMeatballs eller stegte Little Willies krydret med lidt Knorr grillkrydderi under stegning.