Menu
+

Karottetatar

  1. Karottetatar

    • Kog gulerødder i vand med Grøntsagsfond og kyllingebouillon. Tilsæt lidt Tikka Masala krydderi.
    • Når gulerødderne er møre ”moses” de groft og vendes med frisk estragon samt dijonsennep og olivenolie. Kog din gulerod/kyllinge-jus ned og smag evt. til med lidt salt og peber. Justèr syren med lidt frisk citron eller Maille Æblecidereddike.
    • Anret den kolde eller lune gulerodstatar toppet op med friterede kikærter og sesam, samt lidt lune hvide butterbeans.
    • Garnèr med den kraftige nedkogte jus og frisk estragon.
    • Server den som selvtændig ret – eller med stegte The Vegetarian Butcher NoMeatballs eller stegte Little Willies krydret med lidt Knorr grillkrydderi under stegning.
     
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu