Karotte-tatar i kyllingeglace og tikka spice
En plantebaseret ret, der emmer af smag, varme og god konsistens!

Ingredienser
Karottetatar
-
Gulerod, skrællede 1.0 kg
-
Løg, finthakket 150.0 g
-
Kikærter, kogte 150.0 g
-
150 G Kogte Butterbeans
-
Sesam frø 10.0 g
-
Vand 2.0 l
-
Olivenolie 25.0 ml
-
Estragon 50.0 g
-
Lidt Olie Til Fritering
-
Salt Og Peber
-
Tikka Masala krydderi
Tilberedning
-
Karottetatar
- Kog gulerødder i vand med Grøntsagsfond og kyllingebouillon. Tilsæt lidt Tikka Masala krydderi.
- Når gulerødderne er møre ”moses” de groft og vendes med frisk estragon samt dijonsennep og olivenolie. Kog din gulerod/kyllinge-jus ned og smag evt. til med lidt salt og peber. Justèr syren med lidt frisk citron eller Maille Æblecidereddike.
- Anret den kolde eller lune gulerodstatar toppet op med friterede kikærter og sesam, samt lidt lune hvide butterbeans.
- Garnèr med den kraftige nedkogte jus og frisk estragon.
- Server den som selvtændig ret – eller med stegte The Vegetarian Butcher NoMeatballs eller stegte Little Willies krydret med lidt Knorr grillkrydderi under stegning.