Ingredienser
To do
-
Laksefilet, uden ben og skind 750.0 g
-
salt 4.0 g
-
Koriander, frisk 20.0 g
-
Limesaft 50.0 ml
-
Purløg, finthakket 20.0 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 10.0 g
Anretning
-
Løg i skiver 40.0 g
-
Agurk, små tern 100.0 g
-
Avocado tern 75.0 g
-
sesam ristet 10.0 g
Tilberedning
-
To do
-
Mariner den hakkede laks i salt, friskpresset limesaft, koriander, purløg og chili.
-
Bland det hele godt og tilsæt HELLMANN’SSesame Soy Vinaigrette. Afkøl godt.
-
-
Anretning
-
Ved servering blandes laks med wakame-tang, avocado og agurk.
-
Anret cevichen på egnet fad eller tallerkener og top med skiver af rødløg og sesamfrø.
-