Menu

Ingredienser

+

To do

Anretning

  • Løg i skiver 40.0 g
  • Agurk, små tern 100.0 g
  • Avocado tern 75.0 g
  • sesam ristet 10.0 g

  • Ceviche er en måde at “tilberede” fisken ved hjælp af syren fra lime. Her en asiatisk variant af den peruvianske original, smagt til med blandt andet sesam og chili.

...

Tilberedning

  1. To do

    • Mariner den hakkede laks i salt, friskpresset limesaft, koriander, purløg og chili.
    • Bland det hele godt og tilsæt HELLMANN’SSesame Soy Vinaigrette. Afkøl godt.
  2. Anretning

    • Ved servering blandes laks med wakame-tang, avocado og agurk.
    • Anret cevichen på egnet fad eller tallerkener og top med skiver af rødløg og sesamfrø.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu