Menu

Ingredienser

+

Færdiglavede tostadas (diameter 6-7 cm): 10 stykker

  • Majsmel: 50%
  • Hvedemel: 50%
  • Vand: efter behov
  • Naturlige farvestoffer (rødbeder for rød, spinat for grøn, safran for gul og blæksprutteblæk for sort)

Lime mayonnaise

Rejecerviche

Ananas Salsa


...

Tilberedning

  1. Færdiglavede tostadas (diameter 6-7 cm): 10 stykker

    • Bland majsmel og hvedemel i lige store dele. Tilsæt gradvist vand blandet med naturlige farvestoffer, indtil der dannes en dej.
    • Rul hver farvet dej ud i tynde lag, skær dem i cirkler, og steg dem først på en pande og derefter i en frituregryde, indtil de er sprøde.
  2. Lime mayonnaise

    • Bland Hellmann's Professional Mayonnaise med revet limeskal og limesaft, indtil det er godt blandet.
  3. Rejecerviche

    • Mariner de små kogte rejer med æblecidereddike, revet citronskal, finthakket chili, Knorr Hvidløgspasta, hakket koriander, ternet avocado og salt og peber.
  4. Ananas Salsa

    • Bland friske ananasstrimler med Knorr Karrypaste og en smule æblecidereddike.
    • Anretning: Spred et generøst lag lime mayonnaise på hver tostada. Top med rejecevicheblandingen. Tilsæt en skefuld ananas salsa ovenpå. Server straks og nyd!
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu