Menu

Ingredienser

+

Rejer

Skum

Tacos

  • Gyoza dej, rund: 20 stk
  • Fritureolie: efter behov
  • Salt: efter smag

Krydderitopping

  • Furikake (japansk krydderiblanding): 10 g
  • Bubu Arare Yuzu (ris puffede kugler): 4 g
  • Yuzu sesam 6.0 g
  • Korianderfrø 2.0 g
  • Chiliflager 1.0 g
  • Tørrede limeblade 20.0 g

...

Tilberedning

  1. Rejer

    • Hæld rapsolien i en gryde med halvdelen af hvidløget. Steg ved medium varme indtil sprød og gyldenbrun. Afkøl
    • Bland den afkølede olie med alle andre ingredienser undtagen rejerne.
    • Tilsæt rejerne og bland godt. Sæt i køleskabet og lad det marinere natten over.
    • Fyld taco-skallerne med de marinerede rejer og top med skummet og krydderitopping.
  2. Skum

    • Knus citrongræsset og skær i grove stykker. Put alt i en gryde og lad det simre langsomt i ca. 15 minutter.
    • Dæk med plastik og lad det trække natten over.
    • Sigt og bland med Hellmann's Professional.
    • Hæld i en sifon og lad med en patron. Ryst og køl indtil servering.
  3. Tacos

    • Indstil frituren til 180 grader.
    • Fyld tacokurven og sænk den ned i frituren i ca. 10 sekunder, løft derefter og lad olien dræne.
    • Hvis du ikke har en tacokurv, frituresteg gyozaen en ad gangen i ca. 5 sekunder på hver side. Form dem som tacos ved at hænge dem på en pind eller grydehåndtag.
    • Placer på papirhåndklæder og drys med salt.
  4. Krydderitopping

    • Grovmal korianderfrøene og chili flagerne.
    • Bland med furikake og puffede riskugler.
    • Drys blandingen over skummet på tacos.
    • Mal limebladene til et fint pulver og sigt gennem en sigte.
    • Afslut tacos med at drysse med limeblad pulver.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu