Menu

Ingredienser

+

Kylling

Auberginer

  • Aubergine 20.0 stk.

Sauce


Denne ret er baseret på escabeche teknikken: en traditionel metode brugt i Spanien, Latinamerika og Filippinerne til at konservere mad. Escabeche involverer at tilberede proteiner som kylling, kanin eller fisk samt grøntsager i en gryderet-lignende tilberedning med eddike som den primære væske, hvilket balancerer syren og tillader retten at blive konserveret i dage eller uger. Kokken tilfører sit eget præg med nye krydderier, såsom kanel, anis og en kombination af eddiker og asiatiske elementer som dashi og miso. Denne version serveres med auberginer og kanserveres som en kold eller varm forret.

...

Tilberedning

  1. Kylling

    • Steg kyllingestykkerne i en pande med olivenolie indtil de er brune, lad indersiden være rå. Sæt til side. 
    • I samme pande, steg hvidløg, gulerødder, fennikel, løg og peberfrugt, alle skåret i store stykker. 
    • Tilføj krydderier som Knorr Aromat, sort peber, anis, kanel og laurbærblade. 
    • Tilføj kyllingestykkerne og steg i nogle minutter sammen. 
    • Tilføj væsker: eddiker, vin og Knorr kyllingefond. Kog langsomt i omkring 35 minutter, dækket til. 
    • Tjek om kyllingen er ordentligt tilberedt, tilføj derefter miso (opløst i samme kogende væske) og sesamolie, salt efter behov.
    • Når alt er tilberedt og smagt til, sæt til side eller køl natten over hvis muligt.
  2. Auberginer

    • Pil kyllingen, når den er kølet ned. 
    • Grill auberginerne og hold dem dækket for at færdiggøre tilberedningen af indersiden. Skræl dem derefter forsigtigt, prøv at bevare formen. 
    • Fyld auberginerne med kyllingestykkerne.
  3. Sauce

    • Pres alt igennem en si og reducer. Tilføj noget Maizena for at få en glat tekstur. Hæld sauce over auberginerne og dekorer med sesamfrø, syltet rødløg og purløg.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu