Menu

Ingredienser

+

Sådan gør du


...

Tilberedning

  1. Sådan gør du

    • Kylling: Steg kyllingestykkerne i en pande med olivenolie indtil de er brune, lad indersiden være rå. Sæt til side. I samme pande, steg hvidløg, gulerødder, fennikel, løg og peberfrugt, alle skåret i store stykker. Tilføj krydderier som Knorr Aromat, sort peber, anis, kanel og laurbærblade. Tilføj kyllingestykkerne og steg i nogle minutter sammen. Tilføj væsker: eddiker, vin og Knorr kyllingefond. Kog langsomt i omkring 35 minutter, dækket til. Tjek om kyllingen er ordentligt tilberedt, tilføj derefter miso (opløst i samme kogende væske) og sesamolie, salt efter behov. Når alt er tilberedt og smagt til, sæt til side eller køl natten over hvis muligt.
    • Auberginer: Pil kyllingen, når den er kølet ned. Grill auberginerne og hold dem dækket for at færdiggøre tilberedningen af indersiden. Skræl dem derefter forsigtigt, prøv at bevare formen. Fyld auberginerne med kyllingestykkerne.
    • Sauce: Pres alt igennem en si og reducer. Tilføj noget Maizena for at få en glat tekstur. Hæld sauce over auberginerne og dekorer med sesamfrø, syltet rødløg og purløg.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu