Bagt kålrabi med kikærtekarry
Kålrabi og karry er en overraskende kombination, der passer fortræffeligt sammen. Kålrabiens naturlige sødme kommer frem, når man tilbereder den hel i ovnen.

Ingredienser
Bagt kålrabi med kikærtekarry
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.03
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Sådan gør du
Kålrabi-skællet
/g
1200.0 g
0%
Rapsolie
/g
100.0 g
0%
Salt
/g
5.0 g
0%
Kikærter udblødte
/g
300.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Karry 750 g
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Sådan gør du
-
Kålrabi-skællet 1200.0 g
-
Rapsolie 100.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Kikærter udblødte 300.0 g
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Skræl kålrabien, og gnid med olie og salt. Tilbered det i ovnen ved 180 grader, indtil kålrabien er blød.
- Kog kikærterne, og blend dem i en foodprocessor sammen med Knorr Professional Krydderipuré Karry og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, indtil blandingen er jævn.
- . Del kålrabien i halve, og læg derefter kikærtekarryen på.