Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Pandekagedej

Fyld til pandekagerne

  • Kyllingbryst i tern 250.0 g
  • Tigerrejer 20.0 stk.
  • Bønnespirer 400.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 150.0 g
  • Mynte, frisk 150.0 g
  • Rispapir 10.0 stk.
  • Blandet krydderurter 100.0 g

Chili dressing – Garnering til Ban Xeo

  • Carte dOr karamelsauce 100.0 ml
  • Fiskesauce 100.0 g
  • Limesaft 100.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 20.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 30.0 ml
  1. Pandekagedej

    • Alle ingredienser piskes godt sammen til en tynd dej.
  2. Fyld til pandekagerne

    • Steg ca. 20 g kylling og 20 g rejer i olie på en pande og tilsæt et tyndt lag pandekagedej – steg den gylden på begge sider.
    • Dyp rispapiret i vand og bred pandekagen ud. Tilsæt bønnespirer, koriander, mynte og de urter som man ønsker og rul den i rispapiret – server rullen med chili dressing.
  3. Chili dressing – Garnering til Ban Xeo

    • Bland alle ingredienser, smag til med lidt friskhakket chili og hvidløgog lad trække en time
    • Server til pandekagen.