Ingredienser
Pandekagedej
-
Kartoffelmel 100.0 g
-
Æggehvide, past 200.0 ml
-
Vand, koldt 700.0 ml
-
Gurkemeje 8.0 g
-
Forårsløg finthakket 100.0 g
Fyld til pandekagerne
-
Kyllingbryst i tern 250.0 g
-
Tigerrejer 20.0 stk.
-
Bønnespirer 400.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 150.0 g
-
Mynte, frisk 150.0 g
-
Rispapir 10.0 stk.
-
Blandet krydderurter 100.0 g
Chili dressing – Garnering til Ban Xeo
-
Carte dOr karamelsauce 100.0 ml
-
Fiskesauce 100.0 g
-
Limesaft 100.0 ml
Tilberedning
-
Pandekagedej
- Alle ingredienser piskes godt sammen til en tynd dej.
-
Fyld til pandekagerne
- Steg ca. 20 g kylling og 20 g rejer i olie på en pande og tilsæt et tyndt lag pandekagedej – steg den gylden på begge sider.
- Dyp rispapiret i vand og bred pandekagen ud. Tilsæt bønnespirer, koriander, mynte og de urter som man ønsker og rul den i rispapiret – server rullen med chili dressing.
-
Chili dressing – Garnering til Ban Xeo
- Bland alle ingredienser, smag til med lidt friskhakket chili og hvidløgog lad trække en time
- Server til pandekagen.