+

Pandekagedej

Fyld til pandekagerne

  • Kyllingbryst i tern 250 g
  • Tigerrejer 20 stk.
  • Bønnespirer 400 g
  • Koriander, frisk, hakket 150 g
  • Mynte, frisk 150 g
  • Rispapir 10 stk.
  • Blandet krydderurter 100 g

Chili dressing – Garnering til Ban Xeo

  1. Pandekagedej

    • Alle ingredienser piskes godt sammen til en tynd dej.
  2. Fyld til pandekagerne

    • Steg ca. 20 g kylling og 20 g rejer i olie på en pande og tilsæt et tyndt lag pandekagedej – steg den gylden på begge sider.
    • Dyp rispapiret i vand og bred pandekagen ud. Tilsæt bønnespirer, koriander, mynte og de urter som man ønsker og rul den i rispapiret – server rullen med chili dressing.
  3. Chili dressing – Garnering til Ban Xeo

    • Bland alle ingredienser, smag til med lidt friskhakket chili og hvidløgog lad trække en time
    • Server til pandekagen.