+

Baguette og bacon

  • Baguette 5 stk.
  • Bacon, tynde skiver 310 g
  • Hoisin sauce 100 g

Hønsesalat

Fyld

  • Icebergsalat, snittet 500 g
  • Agurk, syltet 150 g
  • Koriander, frisk 30 g
  • Sesam frø 20 g
  1. Baguette og bacon

    • Skær baguetterne i 10 lige store stykker.
    • Bag baconen i ovnen ved 200°, til det er gyldenbrunt. Tag det ud, og lad det køle af. Knus derefter baconen, og rør det sammen med hoisinsaucen.

  2. Hønsesalat

    • Rør kylling, kimchi, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Hellman’s Real Mayonnaise sammen.

  3. Fyld

    • Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med lidt af kyllingefedtet. Fyld med salat, hønsesalat, syltet agurk, bacon, koriander og sesamfrø.
+