Banh mi er en slags fyldt baguettesandwich, en blanding af to landes madkultur, som er opstået, fordi Vietnam var en fransk koloni. Ifølge den originale opskrift skal en banh mi indeholde mayonnaise og paté, mens de andre ingredienser er vietnamesiske. Resultatet bliver en sødt-syrlig, krydret og fedtet sandwich. Vi har erstattet patéen med kylling i denne opskrift.

Ingredienser
Baguette og bacon
-
Baguette 5.0 stk.
-
Bacon, tynde skiver 310.0 g
-
Hoisin sauce 100.0 g
Hønsesalat
-
Kyllingebryst, stegt. skiver 1300.0 g
-
Kimchi 100.0 g
Fyld
-
Icebergsalat, snittet 500.0 g
-
Agurk, syltet 150.0 g
-
Koriander, frisk 30.0 g
-
Sesam frø 20.0 g
Tilberedning
-
Baguette og bacon
- Skær baguetterne i 10 lige store stykker.
- Bag baconen i ovnen ved 200°, til det er gyldenbrunt. Tag det ud, og lad det køle af. Knus derefter baconen, og rør det sammen med hoisinsaucen.
-
Hønsesalat
- Rør kylling, kimchi, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Hellman’s Real Mayonnaise sammen.
-
Fyld
- Skær baguettestykkerne over, og pensl over- og underdelen af brødet med lidt af kyllingefedtet. Fyld med salat, hønsesalat, syltet agurk, bacon, koriander og sesamfrø.