Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

BBQ-gulerodssalat

  • Gulerødder 1.0 kg
  • Knorr Kød & Grill 1,2 kg 50.0 g
  • Couscous 400.0 g
  • Løg, hakket 100.0 g
  • Icebergsalat, snittet 300.0 g
  • Majs 600.0 g

Dressing

  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 5.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Deep Smoke 400ml 15.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 10.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g
  • Rapsolie 300.0 g
  • Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l 100.0 ml

Røget chilisauce

  • Rama Fraiche 24% 500.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Deep Smoke 400ml 10.0 ml
  1. BBQ-gulerodssalat

    Skræl og bag de hele gulerødder med salt og lidt olie i ovnen ved 200 grader, indtil de er bløde. Drys Kød & Grill-krydderi over de færdigbagte gulerødder. Kog couscoussen efter anvisningerne på emballagen. Hak løg og icebergsalat.Bland det hele og tilsæt majs.

  2. Dressing

    Hak persillen, og bland med de øvrige ingredienser. Bland den lækre dressing i grøntsagerne.

  3. Røget chilisauce

    Bland creme fraiche og krydderier til en god sauce som serveres til salaten.