Vintertabbouleh
Tabbouleh er oprindeligt en libanesisk salat lavet af bulgur, tomater, persille og mynte. Den er krydret med olivenolie og citronsaft. Denne mere vinterlige version indeholder fennikel, champignoner, kastanjer, persille og spinat. Godt til efteråret og vinteren. Egnet til veganere.

Ingredienser
Vintertabbouleh
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1400133.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Bulgur
Vand
/ml
1000.0 ml
0%
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
20.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Bulgur
/g
250.0 g
0%
Stegte svampe
Rapsolie
/g
10.0 g
0%
Løg i skiver
/g
50.0 g
0%
Champignon, skiver
/g
300.0 g
0%
Salt og peber
/g
3.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
75.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
10.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Grøntsagsblanding
Fennikel
/g
100.0 g
0%
Kastanjer, tilberedte
/g
50.0 g
0%
Spinat, baby, hele blade, frisk
/g
100.0 g
0%
Persille, bredbladet
/g
100.0 g
0%
Salt og peber
/g
2.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Bulgur
-
Vand 1000.0 ml
-
Bulgur 250.0 g
Stegte svampe
-
Rapsolie 10.0 g
-
Løg i skiver 50.0 g
-
Champignon, skiver 300.0 g
-
Salt og peber 3.0 g
Grøntsagsblanding
-
Fennikel 100.0 g
-
Kastanjer, tilberedte 50.0 g
-
Spinat, baby, hele blade, frisk 100.0 g
-
Persille, bredbladet 100.0 g
-
Salt og peber 2.0 g
Tilberedning
-
Bulgur
- Lad vand og svampefond koge op.
- Skyl bulguren godt, og hæld den i den kogende bouillon. Lad koge i cirka 15 minutter.
-
Stegte svampe
- Steg løgene og champignonerne hurtigt i rapsolie. Lad dem ikke stege for længe.
- Smag champignonerne med Svampefond, salt og peber.
- Bland bulguren med champignonblandingen.
- Krydr med vinaigrette, og smag til med salt og peber.
-
Grøntsagsblanding
- Riv fennikel i tynde skiver og hak persillen.
- Når svampe og buulgur er kølet af, blandes grøntsagerne i.
- Server.