Ingredienser
Bulgur
-
Vand 1000.0 ml
-
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 20.0 ml
-
Bulgur 250.0 g
Stegte svampe
-
Løg i skiver 50.0 g
-
Champignon, skiver 300.0 g
-
Salt og peber 3.0 g
-
Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 75.0 ml
Grøntsagsblanding
-
Fennikel 100.0 g
-
Kastanjer, tilberedte 50.0 g
-
Spinat, baby, hele blade, frisk 100.0 g
-
Persille, bredbladet 100.0 g
-
Salt og peber 2.0 g
Tilberedning
-
Bulgur
- Lad vand og svampefond koge op.
- Skyl bulguren godt, og hæld den i den kogende bouillon. Lad koge i cirka 15 minutter.
-
Stegte svampe
- Steg løgene og champignonerne hurtigt i Milda 100%. Lad dem ikke stege for længe.
- Smag champignonerne med Intense Flavours, salt og peber.
- Bland bulguren med champignonblandingen.
- Krydr med vinaigrette, og smag til med salt og peber.
-
Grøntsagsblanding
- Riv fennikel i tynde skiver og hak persillen.
- Når svampe og buulgur er kølet af, blandes grøntsagerne i.
- Server.