Vintertabbouleh
Tabbouleh er oprindeligt en libanesisk salat lavet af bulgur, tomater, persille og mynte. Den er krydret med olivenolie og citronsaft. Denne mere vinterlige version indeholder fennikel, champignoner, kastanjer, persille og spinat. Godt til efteråret og vinteren. Egnet til veganere.

Ingredienser
Bulgur
-
Vand 1000.0 ml
-
Bulgur 250.0 g
Stegte svampe
-
Rapsolie 10.0 g
-
Løg i skiver 50.0 g
-
Champignon, skiver 300.0 g
-
Salt og peber 3.0 g
Grøntsagsblanding
-
Fennikel 100.0 g
-
Kastanjer, tilberedte 50.0 g
-
Spinat, baby, hele blade, frisk 100.0 g
-
Persille, bredbladet 100.0 g
-
Salt og peber 2.0 g
Tilberedning
-
Bulgur
- Lad vand og svampefond koge op.
- Skyl bulguren godt, og hæld den i den kogende bouillon. Lad koge i cirka 15 minutter.
-
Stegte svampe
- Steg løgene og champignonerne hurtigt i rapsolie. Lad dem ikke stege for længe.
- Smag champignonerne med Svampefond, salt og peber.
- Bland bulguren med champignonblandingen.
- Krydr med vinaigrette, og smag til med salt og peber.
-
Grøntsagsblanding
- Riv fennikel i tynde skiver og hak persillen.
- Når svampe og buulgur er kølet af, blandes grøntsagerne i.
- Server.