Menu

Ingredienser

+

Bulgur

Stegte svampe

Grøntsagsblanding

  • Fennikel 100.0 g
  • Kastanjer, tilberedte 50.0 g
  • Spinat, baby, hele blade, frisk 100.0 g
  • Persille, bredbladet 100.0 g
  • Salt og peber 2.0 g

Tilberedning

  1. Bulgur

    • Lad vand og svampefond koge op.
    • Skyl bulguren godt, og hæld den i den kogende bouillon. Lad koge i cirka 15 minutter.
  2. Stegte svampe

    • Steg løgene og champignonerne hurtigt i rapsolie. Lad dem ikke stege for længe.
    • Smag champignonerne med Svampefond, salt og peber.
    • Bland bulguren med champignonblandingen.
    • Krydr med vinaigrette, og smag til med salt og peber.
  3. Grøntsagsblanding

    • Riv fennikel i tynde skiver og hak persillen.
    • Når svampe og buulgur er kølet af, blandes grøntsagerne i.
    • Server.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu