Ingredienser
Beder med ristet boghvede, blegselleri og æble
-
Gule beder 500.0 g
-
rødbede 500.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 100.0 g
-
Æble 120.0 g
-
Boghvede hele 15.0 g
-
Løvstikke, frisk, finthakket 15.0 g
Tilberedning
-
Beder med ristet boghvede, blegselleri og æble
- Kog gule beder og rødbederne møre i letsaltet vand. Lad dem køle af, og skær dem derefter i både. Høvl 100 g rå gule beder tyndt på et mandolinjern.
- Høvl også blegsellerien tyndt på mandolinjernet, og læg skiverne i isvand. Høvl æblet tyndt, og pluk løvstikken.
- Rist boghveden på en tør, varm pande. Vend bederne, blegsellerien, æblerne og løvstikken i Hellmann’s Citrus sammen med salt og peber.