Blomkåls-tandoorisalat
Indisk blomkål med linser og æble. Mynte og agurk med yoghurt løfter retten til nye højder. En god, mættende salat.

Ingredienser
Blomkål
-
Blomkål 800.0 g
-
Yoghurt natural 500.0 g
-
Tandoori 20.0 g
Salat
-
Blomkål 500.0 g
-
Naanbrød 200.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 30.0 g
-
Mynte, hakket 15.0 g
-
Linser, grønne, tørrede 300.0 g
-
Løg 100.0 g
-
Æble 200.0 g
Agurkeyoghurt
-
Agurk 150.0 g
-
Mynte, hakket 6.0 g
-
Tyrkist yoghurt 400.0 g
-
Salt 5.0 g
Tilberedning
-
Blomkål
- Bag hele blomkålen ved 200 grader i ovnen med olie og salt i ca. 15-20 minutter.
- Bland yoghurt, tandoori og Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili, og pensl det stegte blomkål med blandingen.
-
Salat
- Skær naan-brødet i strimler, og bag dem til sprøde croutoner i ovnen.
- Kog linserne i henhold til vejledningen på pakken.
- Riv blomkålen på et groft rivejern.
- Hak koriander, mynte, løg og æble.
- Bland det hele med Hellmann's Citrus Vinaigrette.
-
Agurkeyoghurt
- Skær agurken, og hak mynten.
- Bland det med yoghurt, og smag til med æblecidereddike og salt.