Blomkåls-tandoorisalat
Indisk blomkål med linser og æble. Mynte og agurk med yoghurt løfter retten til nye højder. En god, mættende salat.

Ingredienser
Blomkåls-tandoorisalat
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€3100.25
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Blomkål
Blomkål
/g
800.0 g
0%
Yoghurt natural
/g
500.0 g
0%
Tandoori
/g
20.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
5.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salat
Blomkål
/g
500.0 g
0%
Naanbrød
/g
200.0 g
0%
Koriander, frisk, hakket
/g
30.0 g
0%
Mynte, hakket
/g
15.0 g
0%
Linser, grønne, tørrede
/g
300.0 g
0%
Løg
/g
100.0 g
0%
Æble
/g
200.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
50.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Agurkeyoghurt
Agurk
/g
150.0 g
0%
Mynte, hakket
/g
6.0 g
0%
Tyrkist yoghurt
/g
400.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/g
15.0 g
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Salt
/g
5.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Blomkål
-
Blomkål 800.0 g
-
Yoghurt natural 500.0 g
-
Tandoori 20.0 g
Salat
-
Blomkål 500.0 g
-
Naanbrød 200.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 30.0 g
-
Mynte, hakket 15.0 g
-
Linser, grønne, tørrede 300.0 g
-
Løg 100.0 g
-
Æble 200.0 g
Agurkeyoghurt
-
Agurk 150.0 g
-
Mynte, hakket 6.0 g
-
Tyrkist yoghurt 400.0 g
-
Salt 5.0 g
Tilberedning
-
Blomkål
- Bag hele blomkålen ved 200 grader i ovnen med olie og salt i ca. 15-20 minutter.
- Bland yoghurt, tandoori og Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili, og pensl det stegte blomkål med blandingen.
-
Salat
- Skær naan-brødet i strimler, og bag dem til sprøde croutoner i ovnen.
- Kog linserne i henhold til vejledningen på pakken.
- Riv blomkålen på et groft rivejern.
- Hak koriander, mynte, løg og æble.
- Bland det hele med Hellmann's Citrus Vinaigrette.
-
Agurkeyoghurt
- Skær agurken, og hak mynten.
- Bland det med yoghurt, og smag til med æblecidereddike og salt.