Bolognaise á la vegetariana
En vegetarisk kødsovs, der får sin rige, "kødfulde" smag fra brunet, revet aubergine og svampe. Belugalinser er sorte, og saucen vil derfor være mørk. For en lysere sauce, så vælg f.eks. grønne linser i stedet for sorte linser. Linser har en mild nøddeagtig smag og et højt proteinindhold. Hvis du foretrækker vegetarisk fars i stedet for linser i denne opskrift, skal du blot erstatte linserne med 700 g vegetarisk fars.

Ingredienser
Bolognaise á la vegetariana
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€120.25
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metodik
Belugalinser
/g
350.0 g
0%
Løg i tern
/g
150.0 g
0%
Tomatpure, koncentreret
/g
25.0 g
0%
Rapsolie
/ml
30.0 ml
0%
Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Gulerod, revet
/g
225.0 g
0%
Aubergine
/g
450.0 g
0%
Svampe, blandede
/g
225.0 g
0%
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/g
450.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
1100.0 ml
0%
Knorr Økologisk Grønsagsbouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125 L
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Balsamico eddike
/ml
30.0 ml
0%
Salt
/g
20.0 g
0%
Oregano
/g
2.0 g
0%
Peber
/g
5.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metodik
-
Belugalinser 350.0 g
-
Løg i tern 150.0 g
-
Tomatpure, koncentreret 25.0 g
-
Rapsolie 30.0 ml
-
Gulerod, revet 225.0 g
-
Aubergine 450.0 g
-
Svampe, blandede 225.0 g
-
Vand 1100.0 ml
-
Balsamico eddike 30.0 ml
-
Salt 20.0 g
-
Oregano 2.0 g
-
Peber 5.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Skyl linserne i vand, og lad dem dryppe af.
- Riv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg i olie på stegeplade, eller steg i ovn ved 200 grader i 7-10 minutter afhængigt af ovnen.
- Svits løgene bløde i Milda 100%, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.
- Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, ristede grøntsager, linser, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon. Smag til med salt og balsamicoeddike.
- Lad det simre under låg i ca. 25 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise. Krydr med oregano, salt og peber.
- Server Bolognaisen med friskkogt pasta, parmesan og salat