Menu

Ingredienser

+

Metodik

Tilberedning

  1. Metodik

    • Skyl linserne i vand, og lad dem dryppe af.
    • Riv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg i olie på stegeplade, eller steg i ovn ved 200 grader i 7-10 minutter afhængigt af ovnen.
    • Svits løgene bløde i Milda 100%, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.
    • Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, ristede grøntsager, linser, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon. Smag til med salt og balsamicoeddike.
    • Lad det simre under låg i ca. 25 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise. Krydr med oregano, salt og peber.
    • Server Bolognaisen med friskkogt pasta, parmesan og salat

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu