Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Salaten

  • Broccoli 400.0 g
  • græskar butternut 800.0 g
  • Selleri, (knoldselleri) revet 300.0 g
  • Lagereddike m. farve 50.0 ml
  • Sukker 100.0 g
  • Vand 150.0 ml
  • Perlehvede 400.0 g
  • Græskarkerner 50.0 g

Dressingen

Tilberedning

  1. Salaten

     

    • Skær buketterne af broccolien, og kog dem. 2. Høvl/skær stammen i tynde skiver.
    • Skræl og skær græskaret i stykker, og kog det. 4. Skræl og riv knoldsellerien.
    • Kog en syltelage af eddike, sukker og vand, og hæld den over knoldsellerien.
    • Pluk grønkålen i små stykker.
    • Kog perlehveden iht. pakkens instruktioner.
    • Rist græskarkernerne.
  2. Dressingen

    • Bland MAILLE Dijon Sennep Original, HELLMANN’S Citrus Vinaigrette og rapsolie.
    • Bland dressingen med salatingredienserne.
    • Drys med de ristet græskarkerner.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu