Ingredienser
Salaten
-
Broccoli 400.0 g
-
græskar butternut 800.0 g
-
Selleri, (knoldselleri) revet 300.0 g
-
Lagereddike m. farve 50.0 ml
-
Sukker 100.0 g
-
Vand 150.0 ml
-
Perlehvede 400.0 g
-
Græskarkerner 50.0 g
Dressingen
-
rapsolie 40.0 ml
Tilberedning
-
Salaten
- Skær buketterne af broccolien, og kog dem. 2. Høvl/skær stammen i tynde skiver.
- Skræl og skær græskaret i stykker, og kog det. 4. Skræl og riv knoldsellerien.
- Kog en syltelage af eddike, sukker og vand, og hæld den over knoldsellerien.
- Pluk grønkålen i små stykker.
- Kog perlehveden iht. pakkens instruktioner.
- Rist græskarkernerne.
-
Dressingen
- Bland MAILLE Dijon Sennep Original, HELLMANN’S Citrus Vinaigrette og rapsolie.
- Bland dressingen med salatingredienserne.
- Drys med de ristet græskarkerner.