Menu

Ingredienser

+

Salaten

  • Broccoli 400.0 g
  • græskar butternut 800.0 g
  • Selleri, (knoldselleri) revet 300.0 g
  • Lagereddike m. farve 50.0 ml
  • Sukker 100.0 g
  • Vand 150.0 ml
  • Perlehvede 400.0 g
  • Græskarkerner 50.0 g

Dressingen


Hele broccolien anvendes i denne ret – også stammen. Syltede knoldselleri tilfører syre. Ristede græskarkerner giver sprødhed.

...

Tilberedning

  1. Salaten

     

    • Skær buketterne af broccolien, og kog dem. 2. Høvl/skær stammen i tynde skiver.
    • Skræl og skær græskaret i stykker, og kog det. 4. Skræl og riv knoldsellerien.
    • Kog en syltelage af eddike, sukker og vand, og hæld den over knoldsellerien.
    • Pluk grønkålen i små stykker.
    • Kog perlehveden iht. pakkens instruktioner.
    • Rist græskarkernerne.
  2. Dressingen

    • Bland MAILLE Dijon Sennep Original, HELLMANN’S Citrus Vinaigrette og rapsolie.
    • Bland dressingen med salatingredienserne.
    • Drys med de ristet græskarkerner.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu