Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Salaten

  • Broccoli 400 g
  • græskar butternut 800 g
  • Selleri, (knoldselleri) revet 300 g
  • Lagereddike m. farve 50 ml
  • Sukker 100 g
  • Vand 150 ml
  • Perlehvede 400 g
  • Græskarkerner 50 g

Dressingen

  1. Salaten

     

    • Skær buketterne af broccolien, og kog dem. 2. Høvl/skær stammen i tynde skiver.
    • Skræl og skær græskaret i stykker, og kog det. 4. Skræl og riv knoldsellerien.
    • Kog en syltelage af eddike, sukker og vand, og hæld den over knoldsellerien.
    • Pluk grønkålen i små stykker.
    • Kog perlehveden iht. pakkens instruktioner.
    • Rist græskarkernerne.
  2. Dressingen

    • Bland MAILLE Dijon Sennep Original, HELLMANN’S Citrus Vinaigrette og rapsolie.
    • Bland dressingen med salatingredienserne.
    • Drys med de ristet græskarkerner.