Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

  1. Risotto

    • Kog vandet op med hønsebouillon pasta.
    • Lun risene op i olivenolien og lad dem suge fedtstoffet – tilsæt hvidvinen og kog ind. Tilsæt så hønsebouillon lidt efter lidt til risene er kogt al dente.
    • Damp squash, skalotteløg, timian og hvidløg i ovnen dækket med folie til det er helt mørt. Tilsæt Roast Umami og mos det groft med en gaffel eller en stavblender.
    • Monter risottoen med smør og parmesan – tilsæt så den mosede squash og rør risottoen cremet – smag evt. til med salt og peber.
  2. Svampetopping

    • Rist de blandede skovsvampe på en pande i lidt fedtstof – glacer dem i Roast Umami og Citrus Fresh – krydder med salt og peber og server på toppen af risottoen.