Butternut squash risotto med skovsvampe
En skøn måde at få kombineret en risotto med grønt.. eller i dette tilfælde orange, i form af den super søde, saftige og aromatiske butternut squash. Hvidvin, parmesan, græskar, roast umami, hønsebouillon og svampe – så kan det ikke gå galt!

Ingredienser
Butternut squash risotto med skovsvampe
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€72.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Risotto
Vand
/l
2.0 l
0%
Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L
/g
75.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Risotto Ris
/g
700.0 g
0%
Olivenolie
/dl
1.0 dl
0%
Hvidvin
/ml
200.0 ml
0%
græskar butternut
/g
500.0 g
0%
Skalotteløg, hakket
/g
100.0 g
0%
Timian, frisk, hakket
/g
20.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
5.0 g
0%
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
40.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Smør
/g
100.0 g
0%
Parmesanost, frisk revet
/g
100.0 g
0%
Salt og peber
/g
5.0 g
0%
Svampetopping
Svampe, blandede
/g
400.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
15.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
30.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Risotto
-
Vand 2.0 l
-
Risotto Ris 700.0 g
-
Olivenolie 1.0 dl
-
Hvidvin 200.0 ml
-
græskar butternut 500.0 g
-
Skalotteløg, hakket 100.0 g
-
Timian, frisk, hakket 20.0 g
-
Hvidløg, hakket 5.0 g
-
Smør 100.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
-
Salt og peber 5.0 g
Svampetopping
-
Svampe, blandede 400.0 g
Tilberedning
-
Risotto
- Kog vandet op med hønsebouillon pasta.
- Lun risene op i olivenolien og lad dem suge fedtstoffet – tilsæt hvidvinen og kog ind. Tilsæt så hønsebouillon lidt efter lidt til risene er kogt al dente.
- Damp squash, skalotteløg, timian og hvidløg i ovnen dækket med folie til det er helt mørt. Tilsæt løgfond og mos det groft med en gaffel eller en stavblender.
- Monter risottoen med smør og parmesan – tilsæt så den mosede squash og rør risottoen cremet – smag evt. til med salt og peber.
-
Svampetopping
- Rist de blandede skovsvampe på en pande i lidt fedtstof – glacer dem i løgfond og citrus vinaigrette – krydder med salt og peber og server på toppen af risottoen.