Ingredienser
Risotto
-
Vand 2.0 l
-
Risotto Ris 700.0 g
-
Olivenolie 1.0 dl
-
Hvidvin 200.0 ml
-
græskar butternut 500.0 g
-
Skalotteløg, hakket 100.0 g
-
Timian, frisk, hakket 20.0 g
-
Hvidløg, hakket 5.0 g
-
Smør 100.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
-
Salt og peber 5.0 g
Svampetopping
-
Svampe, blandede 400.0 g
Tilberedning
-
Risotto
- Kog vandet op med hønsebouillon pasta.
- Lun risene op i olivenolien og lad dem suge fedtstoffet – tilsæt hvidvinen og kog ind. Tilsæt så hønsebouillon lidt efter lidt til risene er kogt al dente.
- Damp squash, skalotteløg, timian og hvidløg i ovnen dækket med folie til det er helt mørt. Tilsæt Roast Umami og mos det groft med en gaffel eller en stavblender.
- Monter risottoen med smør og parmesan – tilsæt så den mosede squash og rør risottoen cremet – smag evt. til med salt og peber.
-
Svampetopping
- Rist de blandede skovsvampe på en pande i lidt fedtstof – glacer dem i Roast Umami og Citrus Fresh – krydder med salt og peber og server på toppen af risottoen.