Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Risotto

Svampetopping

Tilberedning

  1. Risotto

    • Kog vandet op med hønsebouillon pasta.
    • Lun risene op i olivenolien og lad dem suge fedtstoffet – tilsæt hvidvinen og kog ind. Tilsæt så hønsebouillon lidt efter lidt til risene er kogt al dente.
    • Damp squash, skalotteløg, timian og hvidløg i ovnen dækket med folie til det er helt mørt. Tilsæt løgfond og mos det groft med en gaffel eller en stavblender.
    • Monter risottoen med smør og parmesan – tilsæt så den mosede squash og rør risottoen cremet – smag evt. til med salt og peber.
  2. Svampetopping

    • Rist de blandede skovsvampe på en pande i lidt fedtstof – glacer dem i løgfond og citrus vinaigrette – krydder med salt og peber og server på toppen af risottoen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu