Caesarsalat med friteret kylling
Løft din caesarsalat til nye højder ved at fritere kyllingen i panko. På denne måde får du sprødhed uden crutoner. Få den helt rette smag på dressingen med Maille dijonsennep, ansjos og parmesan eller brug Hellmann's Ceasar Salad dressing, hvis du skal gøre det nemt for dig selv.

Ingredienser
Caesarsalat med friteret kylling
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€28.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Friteret kylling
Kyllingebryst, u. skind
/g
1000.0 g
0%
æg
/stk.
4.0 stk.
0%
Hvedemel
/g
200.0 g
0%
Panko rasp
/g
200.0 g
0%
salt
/g
10.0 g
0%
Olie Til Fritering
/
0.0
0%
Dressing
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
/g
200.0 g
0%
Citronsaft friskpresset
/ml
30.0 ml
0%
15 G. Finthakket Ansjos
/
0.0
0%
Hvidløg revet
/g
8.0 g
0%
Maille Dijon Original 865 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Parmesanost, frisk revet
/g
40.0 g
0%
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Til servering
Parmesanost, frisk revet
/g
50.0 g
0%
Salat, romaine, rå
/g
600.0 g
0%
Rødløg, fine skiver
/g
30.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Friteret kylling
-
Kyllingebryst, u. skind 1000.0 g
-
æg 4.0 stk.
-
Hvedemel 200.0 g
-
Panko rasp 200.0 g
-
salt 10.0 g
-
Olie Til Fritering
Dressing
-
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l 200.0 g
-
Citronsaft friskpresset 30.0 ml
-
15 G. Finthakket Ansjos
-
Hvidløg revet 8.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 40.0 g
-
Salt Og Peber
Til servering
-
Parmesanost, frisk revet 50.0 g
-
Salat, romaine, rå 600.0 g
-
Rødløg, fine skiver 30.0 g
Tilberedning
-
Friteret kylling
- Del kyllingebrystet på midten.
- Vend det først i mel, derefter æg og til sidst panko-rasp. Steg gyldenbrun i 180 C olie i ca. 3 minutter.
- Læg dem på et stykke papir og drys med salt.
- Skær i skiver.
-
Dressing
- Bland alle ingredienser.
-
Til servering
- Riv tre salathoveder i grove stykker.
- Bland med dressingen.
- Server på et fad eller på 10 tallerkener.
- Top med friteret kylling, fine løgskiver og friskrevet parmesan..