Løft din caesarsalat til nye højder ved at fritere kyllingen i panko. På denne måde får du sprødhed uden crutoner. Få den helt rette smag på dressingen med Maille dijonsennep, ansjos og parmesan eller brug Hellmann's Ceasar Salad dressing, hvis du skal gøre det nemt for dig selv.

Ingredienser
Friteret kylling
-
Kyllingebryst, u. skind 1000.0 g
-
æg 4.0 stk.
-
Hvedemel 200.0 g
-
Panko rasp 200.0 g
-
salt 10.0 g
-
Olie Til Fritering
Dressing
-
Citronsaft friskpresset 30.0 ml
-
15 G. Finthakket Ansjos
-
Hvidløg revet 8.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 40.0 g
-
Salt Og Peber
Til servering
-
Parmesanost, frisk revet 50.0 g
-
Salat, romaine, rå 600.0 g
-
Rødløg, fine skiver 30.0 g
Tilberedning
-
Friteret kylling
- Del kyllingebrystet på midten.
- Vend det først i mel, derefter æg og til sidst panko-rasp. Steg gyldenbrun i 180 C olie i ca. 3 minutter.
- Læg dem på et stykke papir og drys med salt.
- Skær i skiver.
-
Dressing
- Bland alle ingredienser.
-
Til servering
- Riv tre salathoveder i grove stykker.
- Bland med dressingen.
- Server på et fad eller på 10 tallerkener.
- Top med friteret kylling, fine løgskiver og friskrevet parmesan..