Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Friteret kylling

  • Kyllingebryst, u. skind 1000.0 g
  • æg 4.0 stk.
  • Hvedemel 200.0 g
  • Panko rasp 200.0 g
  • salt 10.0 g
  • Olie til fritering

Dressing

Til servering

  • Parmesanost, frisk revet 50.0 g
  • Salat, romaine, rå 600.0 g
  • Rødløg, fine skiver 30.0 g
  1. Friteret kylling

    • Del kyllingebrystet på midten. 
    • Vend det først i mel, derefter æg og til sidst panko-rasp. Steg gyldenbrun i 180 C olie i ca. 3 minutter. 
    • Læg dem på et stykke papir og drys med salt. 
    • Skær i skiver.
  2. Dressing

    • Bland alle ingredienser.
  3. Til servering

    • Riv tre salathoveder i grove stykker. 
    • Bland med dressingen.
    • Server på et fad eller på 10 tallerkener. 
    • Top med friteret kylling, fine løgskiver og friskrevet parmesan..