Cæsarsalat med sprød fisk og hummercreme
Cæsarsalat er en mættende salat, der kan varieres på mange måder. I denne opskrift har vi valgt at erstatte kyllingen med sprødstegt fisk, og basen i salaten er den typiske dressing, der er smagt til med parmesanost og Knorr Hummerfond.

Ingredienser
Cæsardressing
-
æg, blommer 60.0 g
-
Hvidløg, hakket 1.0 g
-
Citronsaft, friskpresset 30.0 g
-
Vand 40.0 ml
-
Rapsolie 600.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 25.0 g
Salat
-
Panko rasp 100.0 g
-
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 240.0 g
-
Smør 50.0 g
-
Rapsolie 50.0 g
-
Citron 1.0 stk.
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1200.0 g
-
Salat, romaine, rå 500.0 g
-
Parmasanost, frisk revet 50.0 g
-
Brød croutoner 100.0 g
Tilberedning
-
Cæsardressing
- Bland æggeblomme, hvidløg, citronsaft, Knorr Hummerfond Koncentreret, Maille Dijon Original og vand i en foodprocessor.
- Tilsæt rapsolie i en tynd ståle under omrøring.
- Bland dressingen med parmesan og, om nødvendigt, koldt vand til den ønskede konsistens er opnået.
-
Salat
- Skær fisken i stykker.
- Krydder Maizena med salt og peber.
- Pisk æggene. Vend fiskestykkerne i majsmelet og derefter i æggene. Rul til sidst fisken i raspen, og læg den på bagepapir.
- Steg fisken gylden og sprøg på en pande i smør og olie.
- Fisken serveres på salaten med friske citronbåde.