Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Ris

Æg

  • æg 10.0 stk.
  • rapsolie 25.0 ml

Til servering

  • løg ristede 20.0 g
  • salatløg 20.0 g
  • Chilipeber, rød, fintsnittet 10.0 g
  • lime, rå 2.0 stk.

Tilberedning

  1. Ris

    • Bring vand og Knorr Fond i kog. Tilsæt risene, og skru ned til lav varme, så det simrer.
    • Lad det simre i ca. 1 time, og rør rundt af og til, så risene bliver lidt grødagtige.
    • Tag risene af varmen, og rør fiskesauce og sesamolie i. Stil dem til side.
  2. Æg

    • Steg æggene i olie på den ene side for at bevare den cremede blomme.
  3. Til servering

    • Server risgrøden i skåle, og læg ægget ovenpå. Pynt derefter med ristede løg, salatløg og chili. Pres limesaft over, og server med det samme.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu